07:43:37 24.09.2018
 
Stiri

VIDEO // Naționala de fotbal a făcut egal cu Qatar, echipă care a ÎNVINS Rusia. Andrei Cojocari a reușit un gol de SENZAȚIE

Sport 18.01.2017 11:11 Vizualizări1475 Autor: Ziarul National
VIDEO // Naționala de fotbal a făcut egal cu Qatar, echipă care a ÎNVINS Rusia. Andrei Cojocari a reușit un gol de SENZAȚIE fmf.md

Naționala de fotbal antrenată de campionul olimpic Igor Dobrovolski a reușit un egal, 1-1, în primul meci amical al anului 2017. Fotbaliștii din Qatar au deschis scorul în minutul 3, iar „tricolorii” au egalat în minutul 23, după un gol senzațional reușit de mijlocașul la închidere Andrei Cojocari.

Naționala noastră, care a avut în primul 11 doar jucători din campionatul intern, s-a văzut condusă pe tabela de marcaj deja în minutul trei.

Selecționata noastră nu a acuzat un șoc după ce a primit gol și a echilibrat meciul. Mai mult, „tricolorii” au pus o presiune constantă pe naționala Qatarului, care la finele anului trecut a învins Rusia cu 2-1.

În minutul 23, după executarea unui corner, mingea a ajuns la marginea careului la Andrei Cojocari, care din prima a trimis cu latul la rădăcina barei din dreapta, fără nicio șansă pentru portarul advers.

Ulterior, ambele echipe și-au creat ocazii de a marca, însă meciul s-a încheiat la scorul de 1-1. Igor Dobrovolski a spus înaintea partidei că scopul acestui meci e să testeze capacitatea jucătorilor din campionatul intern.

Astfel, la națională au debutat trei jucători foarte tineri: Denis Graur, Artiom Zabun și Sergiu Platica.

Echipa de start a Moldovei în meciul cu Qatar: Vitalie Bordian, Alexei Koșelev, Vitalie Bolohan, Vladislav Ivanov, Igor Bugaiov, Victor Golovatenco, Radu Gînsari, Andrei Cojocari, Maxim Mihaliov, Dinu Graur, Alexandru Dedov.

Următorul meci susținut de echipa noastră, care va fi tot amical, va avea loc pe 20 martie. „Tricolorii” se vor deplasa în San Marino. Pe 24 martie, naționala noastră va juca cu Austria, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md