07:55:20 24.05.2024
Stiri

VIDEO // Actrița Tania Popa invită basarabenii la un one-woman-show de excepție, în cadrul PRIMULUI turneu al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București în R. Moldova. DRRM asigură intrarea GRATUITĂ la spectacole

Actualitate 26.04.2023 10:40 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
VIDEO // Actrița Tania Popa invită basarabenii la un one-woman-show de excepție, în cadrul PRIMULUI turneu al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București în R. Moldova. DRRM asigură intrarea GRATUITĂ la spectacole


Primul turneu al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București în R. Moldova, debutează vineri, 28 aprilie, la ora 19:00, cu piesa „Figuranta”, la Teatrul Fără Nume din Chișinău.

Prin intermediul unui spot video, Tania Popa a invitat basarabenii la un one-woman-show de excepție, ce va aduce în fața publicului povestea tragi-comică a Aniei, o actriță aspirantă, a cărei viață se împarte între cariera în teatru și neîmplinirile din viața personală.

Criticii din România apreciază spectacolul drept o interpretare emoționantă a unei teme psihologice sensibile, cu variaţii explozive între durere, emoţie, autoironie şi comedie.

Spectatorii vor asista la o oră de meditație şi monolog asupra unei vieţi zbuciumate a unei tinere mame, ajunse în prăpastia dezamăgirii şi a luptei ei cu viaţa și sărăcia pentru a-și împlini visele şi a-și păstra speranţa într-un viitor mai bun.

Amintim că Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) sprijină financiar organizarea primului turneu al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București în mai multe orașe din Republica Moldova.

Intrarea la spectacole este liberă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md