12:08:33 30.09.2020
 
Stiri

VERSIUNE // Igor Dodon își dorește ca Maia Sandu să acceadă în turul II la prezidențiale: „Maia Sandu, sunteți în situația lui Andrei Năstase. Dodon va încerca să o RIDICE și mai mult în sondaje”

Politică 24.01.2020 11:18 Vizualizări2063 Autor: Ziarul National
VERSIUNE // Igor Dodon își dorește ca Maia Sandu să acceadă în turul II la prezidențiale: „Maia Sandu, sunteți în situația lui Andrei Năstase. Dodon va încerca să o RIDICE și mai mult în sondaje”


Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, este convins că lidera PAS, Maia Sandu, va pierde alegerile prezidențiale în fața lui Igor Dodon, în cazul în care va candida. În opinia lui Ghimpu, la prezidențiale trebuie de susținut un candidat comun, o persoană notorie cu vârsta de 65-70 de ani, care să nu aibă ambiții politice.

„Doamna Maia Sandu, nu încercați să-i dați din nou puterea lui Dodon. Sunteți în situația lui Andrei Năstase. Cum a pierdut el în fața lui Ceban, așa o să pierdeți și dvs. în fața lui Dodon. Multă lume, inclusiv eu, nu vă iartă că ați făcut alianță cu socialiștii și ați cedat puterea partidului prorus, succesor al celor care ne-au umilit 200 de ani. Dacă sunteți un om care vreți să scăpăm de Dodon, atunci nu faceți acest lucru (nu candidați n.r.). Dacă o s-o faceți, atunci o să vă îngropați pentru totdeauna și eu o să vă pun în lista celor care lucrează împotriva neamului nostru”, a spus ieri-seară Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Acesta consideră că o parte din electorat va refuza să o voteze pe Maia Sandu, deoarece nu ar avea încredere în ea. Ghimpu amintește că reprezentanții „ACUM” au semnat un angajament de a nu face alianță cu socialiștii, cu PD, Partidul „ȘOR” sau „Partidul Nostru”, iar peste câteva luni și-au încălcat promisiunea.

„Eu nu pot să cred că ea nu va băga din nou cuțitul… Iarăși va veni vreun vulturaș…au o comandă de undeva… Mult electorat este supărat pe Maia Sandu”, a adăugat acesta.

Fostul președinte interimar a mai adăugat că Dodon este cel mai interesat ca Maia Sandu să iasă în turul II la prezidențiale.

„Dodon va face un sondaj, în care o s-o mai ridice pe Maia Sandu. El știe, așa cum știa Ceban că-l va bate pe Năstase. Ceban l-a jucat și l-a ridicat pe Năstase în sondaje, l-a vrut în turul II. Era clar că Năstase pierde de la Ceban. Ați văzut cât de calm era Ceban? Asta pentru că sondajele erau dirijate. L-ați mai văzut pe Ceban atât de cuminte? El știa rezultatele, așa cum știam și eu. Oamenii se gândesc deja de ce să dea votul celor care i-au dat puterea lui Dodon”, a adăugat liberalul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md