10:20:54 21.02.2024
Stiri

Un fruntaș al PAS îl ÎNFRUNTĂ pe Lavrov, care dă „LECȚII de democrație” R. Moldova. „Spre deosebire de Rusia lui Putin, care invadează țări în mod BARBAR, R. Moldova pledează pentru rezolvarea conflictelor în mod pașnic”

Actualitate 01.09.2022 16:20 Vizualizări5711 Autor: Ziarul National
Un fruntaș al PAS îl ÎNFRUNTĂ pe Lavrov, care dă „LECȚII de democrație” R. Moldova. „Spre deosebire de Rusia lui Putin, care invadează țări în mod BARBAR, R. Moldova pledează pentru rezolvarea conflictelor în mod pașnic”


Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a venit cu replică dură la adresa ministrului de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, care a reclamat încălcarea drepturilor vorbitorilor de limbă rusă din R. Moldova.

Potrivit lui Marian, ieșirea lui Lavrov este „isterică”.

„În legătura cu ieșirile isterice ale reprezentanților Kremlinului la adresa R. Moldova, vreau să zic următorul lucru: R. Moldova nu acceptă „lecții de democrație” de la Rusia, o țară în care drepturile omului sunt călcate în picioare, libertatea protestelor e interzisă, iar dictatura e la ea acasă.

Citește și: Serghei Lavrov, declarații PROVOCATOARE la adresa R. Moldova. Ministrul lui Putin o face pe avocatul Tiraspolului și promovează SEPARATISMUL în Gagăuzia: „Vom face totul pentru a proteja interesele populației rusofone”

Și, spre deosebire de Rusia lui Putin, care invadează țări în mod barbar, R. Moldova pledează pentru rezolvarea conflictelor în mod pașnic”, a menționat acesta într-o intervenție pe Telegram.

Citește și: Chișinăul îi RĂSPUNDE lui Lavrov, care reclamă presupuse abuzuri asupra populației rusofone din R. Moldova. Guvernul cere Rusiei să-și RETRAGĂ trupele staționate ILEGAL: „Oricare alte speculații le considerăm neîntemeiate”


Radu Marian a dat asigurări că, în R. Moldova, fiecare cetățean, indiferent de limba pe care o vorbește și etnia sa, se bucură de toate drepturile și libertățile pe care le presupun o democrație.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md