03:12:04 21.07.2018
 
Stiri

Socialiștii își îndeamnă susținătorii să fie pregătiți „să vină MASIV la Chișinău pentru a elibera țara de acest regim”

Politică 10.01.2018 10:40 Vizualizări2298 Autor: Ziarul National
Socialiștii își îndeamnă susținătorii să fie pregătiți „să vină MASIV la Chișinău pentru a elibera țara de acest regim” independent.md

Conducerea Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) consideră că actuala majoritate parlamentară a întreprins o nouă tentativă de a „captura puterea absolută” în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a decis suspendarea președintelui Igor Dodon pentru acțiunea de numire a noilor membri ai Cabinetului Filip. Mai mult, socialiștii își îndemnă susținătorii să fie pregătiți de „o mobilizare generală”, iar atunci când vor fi chemați de Igor Dodon să vină masiv la Chișinău.

„PSRM se pronunță împotriva unei noi tentative a majorității de la guvernare de a captura puterea absolută și de a suspenda președintele ales de popor, prin intermediul Curții Constituționale de „buzunar”. În condițiile actuale de manipulare și provocare din partea guvernului ilegal, precum și a interpretării abuzive a Constituției, doar poziția clară și fermă a șefului statului poate proteja interesele cetățenilor R. Moldova și ale întregului stat”, se arată într-o declarație făcută astăzi de PSRM, imediat după ce președintele interimar al R. Moldova, Andrian Candu, a primit jurămintele noilor vicepremieri și miniștri.

Socialiștii mai spun că susțin decizia președintelui Igor Dodon de a se opune aprobării „candidaților compromiși la cele mai înalte funcții în stat, precum și promovării legilor antinaționale”.

„La primele ședințe plenare ale sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului, PSRM va veni cu inițiativa de a introduce moțiunea de cenzură contra noilor membri ai Guvernului care au fost numiți în funcție fără a ține cont de normele constituționale. Partidul Socialiștilor condamnă categoric atacul guvernării nelegitime asupra libertății cetățenilor R. Moldova la informare, aceste acțiuni fiind în contradicție cu documentele naționale și internaționale cu privire la drepturile omului”.

Conducerea PSRM a amintit și de faptul că e nevoie de a trece la forma prezidențială de guvernare în R. Moldova. „Acțiunile recente ale regimului de la guvernare au confirmat încă o dată corectitudinea poziției PSRM: singura modalitate pentru președintele ales de popor de a realiza voința cetățenilor care l-au ales - trecerea la forma prezidențială de guvernare.

PSRM își îndeamnă toți susținătorii, toate forțele patriotice ale țării, să sprijine eforturile Președintelui R. Moldova, Igor Dodon privind instituirea unei reale guvernări democratice în țară, să fie pe deplin pregătiți, să reacționeze la îndemnul șefului statului, să vină masiv la Chișinău pentru a elibera țara de acest regim”, se mai spune în declarația socialiștilor.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 10.01.2018 11:12

Circ, circ, circ! Traisca dodonistii in arena de circ! Veniti sa vedeti cum animal domesticita mega-oaie Dodoloaie alerga grabita spre cusca in clipa cand aude pocnetul biciului dresorului Plaha. De fapt, daca Dodoloaie ar fi fost un animal pur sange, nu s-ar fi lasat dresat de canalia Plahoit. Ar fi ramas cu capul sus. Insa umilul paznic de closet presidential Dodoloae are cap in forma de tigaie si in loc de urechi c***e. Oribil! or, sa vezi un animal tranformat in oaie e mai mult decat o umilinta. E o dovada ca nu castigat alegerile si ca a fost cofatnit ad-hotz, la ordinal Kremlinului. E o dovada ca Prostia si ipocrizian-au limite. Concluzia: prost sa fii, da sa-ti revii. Da de unde nu-i, nici Dumnezeu nu are pretentii. Si cu asta gata. Vive l'empereur-il tenebrelor, mosulica Volodika Gorgonovici Plahamas si bufonul Dodonbas, si Zinaiuda Grechiauna. Si alti colaborationisti vechi, si alti cretinoizi, imbecilizati de drogangiul si proxenetul asasin mare cat un dop, interlop fara pereche!!! In fine, haita porno-socialista ameninta cu (S)Polutia lor futila.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.07.2018 09:29 Nicolae Negru Oligarhia pre limba ei piere, iar Dod...

16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md