14:34:13 23.02.2024
Stiri

Recep Tayyip Erdogan și-a ANULAT în ultimul moment participarea la summitul Comunității Politice Europene din R. Moldova

Actualitate 31.05.2023 16:59 Vizualizări1526 Autor: Ziarul National
Recep Tayyip Erdogan și-a ANULAT în ultimul moment participarea la summitul Comunității Politice Europene din R. Moldova


Noul-vechi președinte al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și-a anulat în ultimul moment participarea la Summitul Comunității Politice Europene (CPE), care se va desfășura pe 1 iunie în R. Moldova, scrie politico.eu.

O adunare masivă de lideri europeni de joi a suferit prima sa victimă importantă, președintele turc Recep Tayyip Erdogan retrăgându-se în ultimul moment.

Liderul turc, care duminica trecută a câștigat alegerile pentru un nou mandat de președinte al Turciei, nu va mai merge în R. Moldova pentru summitul de o zi, au declarat pentru Politico trei oficiali implicați în pregătirea evenimentului.

Comunitatea Politică Europeană (CPE), o organizație lansată în urma războiului declanșat de Vladimir Putin împotriva Ucraina, este menită să reunească liderii europeni dincolo de Uniunea Europeană. Aproape 50 de lideri europeni vor fi prezenți joi, inclusiv cei din toate cele 27 de țări ale UE.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md