08:36:38 08.12.2021
Stiri

Primarul Ion Ceban INSISTĂ asupra candidaturii lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar: „Am fost informat de către cei care s-au abținut sau au votat contra că, de fapt, ar fi vorba de conjunctura politică…”

Actualitate 28.10.2021 14:40 Vizualizări1125 Autor: Ziarul National
Primarul Ion Ceban INSISTĂ asupra candidaturii lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar: „Am fost informat de către cei care s-au abținut sau au votat contra că, de fapt, ar fi vorba de conjunctura politică…” Facebook


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, va propune repetat candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar, chiar dacă astăzi fostul ministru al Justiției nu a acumulat voturile necesare în Consiliul Municipal Chișinău (CMC)

Potrivit lui Ceban, candidatul Nagacevschi nu ar fi acumulat voturile necesare din cauza „conjuncturii politice” și nu pentru că nu ar fi profesionist în domeniul său.

Citește și: Tentativă EȘUATĂ. Candidatura lui Fadei Nagacevschi nu a acumulat numărul necesar de voturi pentru a ajunge viceprimar al capitalei

„Candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar nu a fost susținută de mai mulți consilieri în CMC. Am fost informat de către cei care s-au abținut sau au votat contra că, de fapt, ar fi vorba de conjunctura politică. Am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor, în vederea apărării drepturilor locuitorilor și ale orașului Chișinău. Am înaintat candidatura sa pentru aprecierile și competențele profesionale și manageriale în domeniul juridic, pe care le-a demonstrat în funcțiile deținute anterior”, a declarat Ion Ceban, după tentativa eșuată de alegere a lui Fadei Nagacevschi la conducerea Primăriei capitalei.

Astfel, Nagacevschi va fi propus repetat în această funcție.

„Sunt sigur că va face o bună echipă cu juriștii Primăriei Chișinău, cu care în ultima perioadă am reușit să întoarcem municipalității terenuri, clădiri și încăperi care au fost anterior înstrăinate. Potrivit regulamentului, candidatura lui Fadei Nagacevschi va mai fi propusă o dată în cadrul CMC. Activitatea Primăriei Chișinău nu este despre declarații politice, despre dispute și divergențe, este despre oameni și despre viitorul prosper al acestui oraș, iar această responsabilitate și-a asumat-o și Fadei Nagacevschi alături de toți colegii. Este nevoie în continuare de politici, de proiecte și de decizii care vor sta la baza dezvoltării capitalei”, a punctat Ceban.

De menționat că pentru candidatura lui Fadei Nagacevschi au votat 23 de consilieri, inclusiv 21 de la PSRM și câte unul de la PCRM și PD. Consilierii Platformei „DA” s-au abținut, iar cei de la PAS și PL au votat împotrivă. S-a abținut și consilierul Partidului Unității Naționale, Corneliu Pântea.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

ion 28.10.2021 16:07

Poate vă luați de mânuță și plecați împreună??? Fostul ”ministru al justiției” a păpat banii contribuabililor odihnindu-se (tot pe banii plătitorilor de impozite) la Holercani, meditând la eșecul contractării creditului rusesc kikuist de a înrobi pentru următorii 50 de ani populația rm!!

No comment... 28.10.2021 16:43

Ivan Cia_Iban e dondown multiplicat !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md