09:24:51 30.05.2020
 
Stiri

DOC // Năstase NU își va cere scuze pentru că a instalat CRUCIFIXUL în incinta MAI: „Aș fi vrut aceeași determinare din partea instituțiilor statului și în cazul profanării simbolicii de stat de către Dodon, prin scoaterea crucii din stemă”

Partide/Comunicate 13.01.2020 13:32 Vizualizări1400 Autor: Ziarul National
DOC // Năstase NU își va cere scuze pentru că a instalat CRUCIFIXUL în incinta MAI: „Aș fi vrut aceeași determinare din partea instituțiilor statului și în cazul profanării simbolicii de stat de către Dodon, prin scoaterea crucii din stemă”


Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, nu are de gând să-și ceară scuze publice, așa cum a decis Consiliul pentru Prevenirea şi Eliminarea Discriminării şi Asigurarea Egalităţii, pentru că a instalat un crucifix în incinta Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Liderul PPDA crede că această decizie a fost luată pentru ca să fie denigrat din nou.

„Niciun consiliu nu mă poate obliga să mă las de Dumnezeu! Inițiativa de a aduce în cadrul unei instituții fundamentale a statului nostru mai multă unitate, moralitate și credință, respect pentru înaintași, pentru polițiștii căzuți la datorie, inclusiv în războiul de pe Nistru nu discriminează și nu împarte oamenii, ci îi adună în jurul unui set de valori corecte și puternice. R. Moldova suferă încă și se află angajată pe un drum extrem de dificil pentru a reuși să se definească cu fermitate drept o democrație autentică și modernă. Crucifixul montat la MAI este parte a setului de simboluri care pot susține drumul pe care R. Moldova trebuie să-l parcurgă până la momentul în care se va putea așeza în rândul țărilor libere, democratice, europene”, a comentat Năstase pe pagina sa de Facebook.

Citește și: VIDEO // RĂSTIGNIRE în sediul MAI, la cererea lui Năstase: „Polițiștii, carabinierii, salvatorii, toți cei care poartă uniforma R. Moldova nu ar putea mișca nici măcar un grăunte fără puterea lui Dumnezeu și a Sfintei Cruci”

Acesta precizează că astfel de simboluri pot fi văzute în clădiri extrem de importante din toată Europa, începând cu Parlamentul României, până la instituțiile Germaniei, Austriei, Greciei sau Italiei.

Citește și: VIDEO, FOTO // Usatîi a venit la MAI cu un CADOU: „Până acum aveam un președinte dat de Dumnezeu, iar acum avem și un MINISTRU dat de Dumnezeu”

„Știu bine că niciodată, dar absolut niciodată o cruce făcută din curată credință și asumată morală creștină nu va face rău nimănui, ci doar bine tuturor. Din păcate pentru generația noastră, a celor care suntem martorii unei restaurații violente a oligarhiei în R. Moldova, adevărul este foarte trist și de această dată. Nu despre crucifix este vorba în decizia acelui Consiliu, ci despre Andrei Năstase care trebuie, în baza unui plan foarte bine pus la punct, să fie din nou linșat mediatic și compromis”.

Liderul PPDA se întreabă de ce Consiliul pentru Prevenirea şi Eliminarea Discriminării şi Asigurarea Egalităţii sau alte instituții nu s-au sesizat atunci când președintele Igor Dodon a acceptat să fie scoasă crucea de pe drapelul R. Moldova, în cadrul unei vizite într-o țară musulmană.

„Aș fi vrut aceeași determinare din partea instituțiilor statului și în cazul profanării simbolicii de stat de către președintele Dodon, prin scoaterea crucii din stema R. Moldova. Aștept să văd cum Dodon și ministrul său de interne vor îndrăzni să scoată Crucifixul și din MAI. Ce va urma? Răstignirile din întreaga republică?”, a întrebat Năstase

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md