14:53:00 17.10.2021
Stiri

Lui Dodon i s-a arătat KULIOKUL, după ce l-a criticat pe Joe Biden pentru faptul că sprijină guvernarea PAS. „Istoria de succes a lui Dodon încă își așteaptă „finalul glorios” pentru „Bahamas”, „Kuliok”, milioanele de euro…”

Actualitate 22.09.2021 14:49 Vizualizări32548 Autor: Ziarul National
Lui Dodon i s-a arătat KULIOKUL, după ce l-a criticat pe Joe Biden pentru faptul că sprijină guvernarea PAS. „Istoria de succes a lui Dodon încă își așteaptă „finalul glorios” pentru „Bahamas”, „Kuliok”, milioanele de euro…” Facebook


Liderul socialiștilor, Igor Dodon, este aspru criticat, după ce l-a admonestat pe președintele SUA, Joe Biden, deoarece și-a permis să aprecieze, de la tribuna principală a Organizației Națiunilor Unite (ONU), alegerea făcută de cetățenii R. Moldova la scrutinul parlamentar anticipat din 11 iulie curent.

„Cea mai coruptă și compromisă persoană politică de la noi, pentru a se reabilita în fața „departamentului moldovenesc” a administrației Kremlinului pentru sumele enorme de bani pe care le-a primit ca R. Moldova să rămână în continuare o gubernie rusească, are tupeul de mojic turmentat să arate din deget poporului american și conducerilor acestuia pentru susținerea democrației și a drepturilor omului în R. Moldova. Cu adevărat trebuie să ai obraz gros ca să ataci SUA pentru asistența financiară enormă oferită R. Moldova. Conserva rusească Dodon speculează intenționat cu responsabilitatea celor care au compromis integrarea europeană și dorința fermă și sinceră a majorității absolute a cetățenilor noștri de a avea un viitor prosper în marea familie europeană”, a menționat fostul deputat Iurie Reniță, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Discursul lui Biden, în care a fost menționată R. Moldova, a refăcut TANDEMUL Dodon – Chicu: „Biden s-a grăbit să laude și să considere succes o altă istorie, sub șefia Maiei Sandu, o istorie care deja se transformă într-un coșmar”

Fostul Ambasador al R. Moldova la București i-a amintit lui Igor Dodon despre discursul avut la tribuna ONU în 2019.

„Nostalgia după discursul său umilitor și degradant la Adunarea Generală a ONU din 2019 îl califică pe Dodon ca cea mai servilă persoană, care a acționat în detrimentul intereselor naționale. Nu există nicio diferență dintre persoanele de la conducere, implicate în acte de corupție în perioada 2010-2015, și Igor Dodon, scopul comun al cărora a fost doar îmbogățirea personală și menținerea R. Moldova în sfera exclusivă a intereselor rusești. R. Moldova este cea mai săracă și coruptă țară din Europa nu grație ajutorului generos din partea poporului american, ci al unor persoane total compromise și corupte, printre care la loc „de cinste” se află și liderul PSRM, Igor Dodon”, a punctat Reniță.

Acesta a subliniat că Igor Dodon ar urma încă să răspundă pentru ilegalitățile care le-ar fi comis.

Istoria de succes a lui Dodon încă își așteaptă „finalul glorios” prin investigațiile imparțiale și obiective ale procuraturii generale și deciziile instanțelor de judecată pentru „Bahamas”, „Kuliok”, milioanele de euro pentru procurarea energiei electrice, pentru privatizările hotelurilor „Codru” și „Național” și pentru foarte multe fapte de corupție, cunoscute atât de bine de cetățenii noștri, dar ignorate de instituțiile statului în frunte cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo”, a mai spus Iurie Reniță.

Fostul deputat a atașat și o poză din renumitul filmuleț video în care Vlad Plahotniuc îi întinde o pungă cu bani lui Igor Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 22.09.2021 15:59

Dupa resetarea procuraturii si justitiei i se vor arata catusele.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md