23:35:04 23.06.2024
Stiri

FOTO, VIDEO, UPDATE // „DESANTUL” de la „ACUM” nu a făcut declarații după întâlnirea cu Kozak: Cine sunt deputații Blocului „ACUM” care au mers la Reședința de stat

Politică 03.06.2019 20:26 Vizualizări6537 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO, UPDATE // „DESANTUL” de la „ACUM” nu a făcut declarații după întâlnirea cu Kozak: Cine sunt deputații Blocului „ACUM” care au mers la Reședința de stat


UPDATE // După mai bine de o oră de discuții cu vicepremierul rus Kozak, reprezentanții Blocului „ACUM” au părăsit Reședința de stat din strada Iorga. Maia Sandu și Andrei Năstase nu au făcut declarații după întrevederea cu oficialul rus.

UPDATE // Vicepreședintele PPDA, Alexandr Slusari, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că în prezent la întâlnirea cu Kozak s-ar afla liderul PD, Vld Plahotniuc. Din cauza aceasta programul s-a dat peste cap, iar întrevederea dintre Blocul „ACUM” și Kozak, programată pentru ora 18.00, a fost amânată pentru mai bine de o oră.

UPDATE // La întrevederea cu Kozak a ajuns Oazu Nantoi, dar și liderii Blocului „ACUM”, Maia Sandu și Andrei Năstase. Printre cei care vor fi prezenți se numără și secretarul general al PAS, Igor Grosu. Reprezentanții Blocului „ACUM” au fost surprinși lângă Reședința de stat.
UPDATE // Întrevederea dintre Kozak și reprezentanții Blocului „ACUM” întârzie, din cauza programului vicepremierului rus.


Cel puțin doi reprezentanți ai Blocului „ACUM”, Alexandru Slusari și Igor Munteanu, au ajuns în fața Reședinței de Stat, unde este programată o întrevedere cu vicepremierul rus Dmitri Kozak.

Citește și: UPDATE // Deputații Nantoi și Munteanu merg la întâlnire cu Kozak. Maia Sandu și Năstase nu vor participa din cauza prezenței lui Kozak în lista sancțiunilor UE

La întrevederea cu Kozak urmează să ajungă și deputații Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi și Oazu Nantoi, spun sursele noastre.

Întrevederea urma să aibă loc la ora 18.00, dar s-a amânat din cauza programului încărcat al trimisului lui Putin.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md