05:54:05 29.03.2020
 
Stiri

Andrian Candu s-a dezlănţuit la şedinţa Consiliului Politic Naţional al PD: „Am făcut mereu ALIANŢE cu partide de dreapta, prooccidentale... Aranjamentele tacite compromit partidul și dezamăgesc oamenii"

Partide/Comunicate 15.02.2020 17:47 Vizualizări6151 Autor: Ziarul National
Andrian Candu s-a dezlănţuit la şedinţa Consiliului Politic Naţional al PD: „Am făcut mereu ALIANŢE cu partide de dreapta, prooccidentale... Aranjamentele tacite compromit partidul și dezamăgesc oamenii Facebook


„Mai multă determinare, inițiativă și acțiune în interesul țării, al cetățenilor și, nu în ultimul rând, al partidului. Este ceea ce le-am dorit colegilor adunați astăzi în ședința Consiliului Politic Național al PD", a scris Andrian Candu pe Facebook, după ce nu s-a mai regăsit într-o funcţie de conducere în partidul condus acum de Pavel Filip.

Potrivit lui Candu, orice poziție își va asuma PD în viitorul apropiat trebuie să fie asumată „pe deplin și ca atare”.

„Dacă e în opoziție – atunci să fie o opoziție adevărată, care să critice orice greșeală și pas făcut de guvernare în detrimentul cetățenilor și al statului și să urmărească să fie promovată agenda oamenilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV, SURSE // Cine sunt noii VICEPREȘEDINȚI ai PD. Mai multe nume grele s-au pomenit pe dinafară

Dacă e la guvernare – să facă fapte și să implementeze promisiunile „Pentru Moldova". Aranjamentele tacite compromit partidul și dezamăgesc oamenii, mai cu seamă pe cei care și-au dat votul de încredere pentru PD la alegerile parlamentare", a menţionat democratul.

Acesta a mai adăugat, în legătură cu poziţia neclară a formaţiunii în ceea ce priveşte actualul guvern, că urmează multe discuții și dezbateri în interior, ce se vor finaliza cu luarea unei decizii.

„Ce știu eu și voi, dragi prieteni, care ați urmărit activitatea PD, este că Partidul Democrat a făcut mereu alianțe cu partide de dreapta, prooccidentale, care au dus la semnarea Acordului de Asociere cu UE, pentru un viitor prosper al țării noastre, pentru o viață mai bună aici, acasă, în Moldova", a conchis acesta.

Menționăm că la Consiliul Politic Național al PD, întrunit astăzi în ședință, au fost aleşi noii vicepreşedinţi ai formaţiunii. În calitate de vicepreședinți ai PD au fost votați Violeta Ivanov, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Eugeniu Nichiforciuc, Ruxanda Glavan, Monica Babuc, Vladimir Andronache, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtcă, Valentina Buliga și Alexandru Cauia.

Vicepreședinții vor forma un guvern din umbră și vor fi responsabili de domeniile de activitate ale ministerelor, a menţionat Pavel Filip.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Petru 16.02.2020 11:49

Candu ca atare a ajuns la gunoi.El voia sa-i taie degetele tradatorului Dodon,acum suporta consecintele.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md