04:53:01 09.12.2023
Stiri

Transportul PUBLIC din Chișinău și Bălți va fi SISTAT sâmbătă și duminică. Râmân INTERZISE adunările la care participă mai mult de 50 de persoane, iar restaurantele și cafenelele nu vor funcționa mai devreme de 31 mai

Social 15.05.2020 22:13 Vizualizări2347 Autor: Ziarul National
Transportul PUBLIC din Chișinău și Bălți va fi SISTAT sâmbătă și duminică. Râmân INTERZISE adunările la care participă mai mult de 50 de persoane, iar restaurantele și cafenelele nu vor funcționa mai devreme de 31 mai


Starea de urgență în R. Moldova se încheie astăzi, la ora 23.59, însă majoritatea restricțiilor rămân în vigoare. Astfel, rămân interzise adunările la care participă mai mult de 50 de persoane. Organizația Mondială a Sănătății a recomandat autoritățior ca această cifră de 50 să fie micșorată, deoarece riscul de infectare cu COVID – 19 rămâne ridicat. Premierul Ion Chicu a menționat că în zilele următoare va fi luată o decizie în acest sens.

De asemenea, sâmbătă și duminică nu va circula transportul public în municipiile Chișinău și Bălți.

„Aceste restricții se vor păstra și pentru zilele de sâmbătă și duminică de săptămâna viitoare. Rămân închise piețele din Chișinău și Bălți, dar și centrele comerciale până pe 31 mai. Vor rămâne închise și restaurantele și tot ce ține de domeniul HoReCA”, a spus în această seară Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că de mâine se vor dischide frizeriile, dar și cabinetele stomatologice. Deocamdată, rămân închise până pe 30 iunie grădinițele, școlile și universitățile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
08.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Maria Zaharova...

06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md