20:53:28 02.06.2020
 
Stiri

Tauber către Daul: „Mai bine ați veni în Moldova să vedeți cum trăiesc oamenii în sărăcie”

Partide/Comunicate 25.03.2019 15:07 Vizualizări935 Autor: Ziarul National
Tauber către Daul: „Mai bine ați veni în Moldova să vedeți cum trăiesc oamenii în sărăcie” facebook


Deputatul Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber, condamnă implicarea forțelor politice și a politicienilor străini în afacerile interne ale R. Moldova. În particular, acesta se referă la o declarație a președintelui Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul și îl invită să vină în Moldova pentru a vedea starea lucrurilor și să nu comenteze doar din auzite.

Marina Tauber s-a referit la declarația lui Joseph Daul, care susține că fără a asigura dreptul la o justiție echitabilă și independentă, R. Moldova nu poate deveni „un stat cu adevărat democratic și european”. Declarația a fost făcută după o întrevedere la Bruxelles cu deputații Blocului „ACUM”.

„În loc să scrieți permanent ceva pe paginile dvs. de pe rețele sociale, sub egida PPE, mai bine ați veni în Moldova și ați face o navetă prin satele Moldovei, să vedeți, cum trăiesc oamenii în sărăcie...și să analizați problema închiderii a celor peste 100 școli de către protejata dvs., Maia Sandu...Nu a fost un gest prea european – tolerant”, a scris aceasta pe Facebook.

Proaspăta deputată îl atenționează pe Daul că nu o singură dată a încălcat legislația moldovenească prin declarațiile și acțiunile sale și a privat, împreună cu protejata sa, Maia Sandu, R. Moldova de asistență externă.

„Dumneavoastră, domnule Daul, prin acțiunile dvs. ați încălcat, și nu o singură dată, Codul Electoral al R. Moldova, în loc să dați un exemplu european de respectare a legilor și a supremației legii! Și să nu uităm cât de activ, împreună cu Maia Sandu, ați lipsit și continuați să ne privați țara de ajutor financiar, șantajând poporul moldovenesc”, a mai adăugat Marina Tauber.

Marina Tauber atrage atenția că Maia Sandu și colegii ei au preferat să meargă la Bruxelles în loc să participe la, poate, cea mai importantă ședință a noului Parlament – cea de constituire. „Interesant este faptul că Sandu a mers la o întâlnire cu Daul, și nu a venit la prima ședință a Parlamentului pentru a apăra interesele alegătorilor săi. Și încă fără Andrei, negociind singură. Se pare că zvonurile despre neînțelegerile din blocul „ACUM” se confirmă”, constată Marina Tauber.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md