17:42:49 15.11.2018
 
Stiri

SURPRIZĂ de sărbători de la Ritlabs! The Bat! v7.1 Christmas Edition oferă autentificarea cu Gmail și Mail.Ru prin OAuth

Advertising 06.01.2016 14:31 Vizualizări7946 Autor: Ziarul National
SURPRIZĂ de sărbători de la Ritlabs! The Bat! v7.1 Christmas Edition oferă autentificarea cu Gmail și Mail.Ru prin OAuth

Firma „Ritlabs” S.R.L. a lansat The Bat! v7.1.8 „Christmas Edition” cu mai multe caracteristici noi, printre care se numără: autentificarea OAuth pentru Gmail și Mail.Ru, numele de afișare particularizate în lista de mesaje și altele. De asemenea s-a îmbunătățit viteza de download a unui număr mare de mesaje în cutii poștale POP3, s-a adăugat caracteristici noi și s-a îmbunătățit lucrul cu RSS și EWS (Exchange Web Services), căutare, Inbox Analyzer și Mail Ticker.

Versiunea nouă The Bat! permite autentificarea cu Gmail și Mail.Ru utilizînd protocolul OAuth 2.0. Acesta este un mod modern de a accesa conturile de e-mail susnumite, deoarece parolele pentru a le accesa nu vor mai fi salvate ca înainte în fișierele de configurare ale clientului poștal.

Pentru a configura OAuth în cutiile poștale Gmail sau Mail.Ru deja existente în The Bat!, utilizatorul poate accesa meniul «Cutie poștală -> Proprietăți -> Transport -> Recepționarea corespondenței -> Autentificare», activa opțiunea «OAUTH (folosind Browserul Web)» și salva modificările. The Bat! va șterge parola din cutia poștală respectivă și va folosi mecanismul de autentificare modern pentru a trimite și a primi mesaje.

Începînd cu The Bat! v7.1, numele expeditorilor și destinatarilor se afișează în lista de mesaje mult mai eficient. În mod implicit programul afișează numele expeditorului din antetul mesajului, adică numele pe care expeditorul a utilizat atunci cînd a compus e-mailul respectiv. Dvs. puteți schimba numele de afișare cu cele preferate, dacă le adăugați în agendă.În versiunea nouă SRL „Ritlabs” a introdus multe schimbări în funcționarea cutiilor poștale EWS, adăugînd opțiuni noi și îmbunătățit anumite funcții; a crescut și stabilitatea generală a programului.

La mulți ani și Crăciun fericit!

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md