09:22:32 08.04.2020
 
Stiri

Sturza râde de Dodon, după ce fratele său a devenit asociat cu fiul procurorului rus într-o nouă afacere: „Familia Dodon se „înfruptă” din plin din GUNOAIELE rusești”

Politică 03.09.2019 12:01 Vizualizări2836 Autor: Ziarul National
Sturza râde de Dodon, după ce fratele său a devenit asociat cu fiul procurorului rus într-o nouă afacere: „Familia Dodon se „înfruptă” din plin din GUNOAIELE rusești” deschide.md


Fratele președintelui Igor Dodon, Alexandru, a devenit din nou asociat cu fiul procurorului general al Federației Ruse, Igor Ceaika, într-o afacere de reciclare a deșeurilor.

Presa din Rusia scrie că Alexandru Dodon a ajuns, pe 30 august curent, proprietarul a 10% din acțiunile unei companii de colectare și prelucrare a deșeurilor, unde Ceaika deține 50%.

Fostul premier Ion Sturza crede că nu este întâmplător faptul că fratele președintelui Igor Dodon intră în afaceri cu fiul procurorului general al Federației Ruse. Prin intrarea în aceste afaceri, inclusiv de reciclare a deșeurilor radioactive, Igor Dodon ar fi „priponit” de Federația Rusă.

„Văd că sunt mulți admiratori ai modului în care familia Dodon se „înfruptă” din plin din gunoaiele rusești. Nu este o glumă. Fratele președintelui moldovean a creat împreună cu feciorul procurorului general rus Ceaika o companie de reciclare a deșeurilor. Asta suplimentar la afacerile imobiliare anunțate anterior. O fi fratele președintelui Dodon un geniu antreprenorial? Bănuiesc că nu”, spune fostul premier.

În opinia lui Sturza, aceste oferte reprezintă „o nadă clasică în stil kaghebist arhicunoscută, pe care o oferă fără scrupule rușii oamenilor importanți din alte state”.

„Berlusconi, Schroder, Timoșenko… Pot adăuga și nume sonore din România. Cândva, fostul premier Filat îmi povestea cu mult entuziasm cum va face el personal afaceri cu apropiații lui Puțin - energie, bănci, aeroport... Recomandarea mea a fost categorică: „Nu te bagă, e un mar otrăvit!”. Te vor „priponit”. Ce a urmat, știm cu toții. Domnilor Dodon, nu pot să le doresc decât „poftă buna”! Fantastic „simbol al statalități” avem! Dar, vorba populară: Cum e statul, așa-s și simbolurile”, a ironizat Sturza.

Alexandru Dodon, fratele lui Igor Dodon, împreună cu Igor Ceaika și Alexandru Ponomariov au devenit proprietarii companiei „Operatorul industrial de mediu”, care se va ocupa de colectarea și prelucrarea deșeurilor industriale, inclusiv cele radioactive.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md