17:37:23 22.03.2023
Stiri

Sturza îl CONTRAZICE pe ministrul „de pe Wall Street”, care spune că guvernarea nu poate întoarce Aeroportul statului. „Vi-i frică de Șor? O să vă dea în judecată? Nu fiți ridicoli”

Economie 20.08.2019 13:59 Vizualizări5532 Autor: Ziarul National
Sturza îl CONTRAZICE pe ministrul „de pe Wall Street”, care spune că guvernarea nu poate întoarce Aeroportul statului. „Vi-i frică de Șor? O să vă dea în judecată? Nu fiți ridicoli”


Fostul premier Ion Sturza crede că Aeroportul Internațional Chișinău poate fi întors statului și asta pentru că au fost admise încălcări flagrante în procesul de concesionare pentru 49 de ani. Sturza îl critică și pe ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, care a declarat astăzi că guvernarea nu ar avea pârghii pentru a opri tranzacția de vânzare-cumpărare de către Ilan Șor a Aeroportului (AIC).

„De la bun început am considerat concesionarea AIC către Sor - prin intermediul unor ofițeri FSB - un act de trădare națională. Aproape că în genunchi l-am rugat pe Filat și, în mod deosebit, pe Leancă să nu o facă. Ne-au trădat pentru doi arginți otrăviți! Am descris de-a lungul timpului cu lux de amănunte cine a fost implicat, a facilitat și a beneficiat. M-au sfidat, au trimis comandouri în România să mă urmărească și să mă compromită. Acum demonstrăm o impotență totală”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: Guvernarea NU are PÂRGHII pentru a întoarce Aeroportul statului. Rămâne în vigoare și TAXA de 9 euro: „Au fost nereguli privind concesionarea, dar avem nevoie de dovezi EXTRAORDINARE. Rezilierea implică mari costuri”

Potrivit fostului premier, contractul de concesionare poate fi reziliat. „Domnilor, în procesul de concesionare s-au încălcat toate legile, concesionarul nu a îndeplinit contractul. Puneți-i la dubă pe „decidenți”, reziliați instant contractul, băgați „spețnazul”. Vi-i frică de Șor? O să vă dea în judecată? Nu fiți ridicoli!

Bibi Rothschild?! Vreți să-l sun și să-i zic: „Las-o, Bibi, mai ușor! E controversat, vei avea probleme reputaționale și legale grave?”. O nu, noi avem ministru de pe Wall Street! El vorbește fluent atât engleza, cât și ebraica. Omul știe ce să facă. Îmi este milă de noi, moldovenilor”, a conchis sursa citată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md