20:40:48 29.09.2020
 
Stiri

Sturza îi dă din nou în obraz consăteanului Chicu și îl sfătuiește de unde să ia BANI pentru agricultorii: „AROGANȚA e mai tare ca seceta. Miza este 500 de milioane de lei, o mică parte din averea noului „OLIGARH” Dodon”

Actualitate 14.08.2020 18:30 Vizualizări3465 Autor: Ziarul National
Sturza îi dă din nou în obraz consăteanului Chicu și îl sfătuiește de unde să ia BANI pentru agricultorii: „AROGANȚA e mai tare ca seceta. Miza este 500 de milioane de lei, o mică parte din averea noului „OLIGARH” Dodon”


Fostul premier Ion Sturza îl critică din nou pe consăteanul său, prim-ministrul Ion Chicu, după ce acesta i-ar fi tratat cu dispreț și aroganță pe agricultorii protestatari.

„Aroganța e mai tare ca seceta. Aroganța cu care au fost tratați reprezentanții agricultorilor de către premierul Chicu trebuie taxată. Nu poți să conduci un guvern și să îți bați joc în ultimul hal de propriii cetățeni! Nu da, de vină este opoziția care a blocat „creditul” rusesc. Dar aproape jumătate de miliard de dolari de la FMI, Banca Mondială și UE a venit pe neașteptate?! Dar posibilitatea de a împrumuta pe intern încă jumătate de miliard?!

Drumuri bune? Câteva petice de asfalt aruncate în țărână pentru campania electorală a lui Dodon? Dodon, cel care și-a făcut selfie-uri propagandistice în pandemie cu agricultorii, iar acum tot pe ei vrea să-i facă cobai ai „vaccinului” rusesc?”, scrie Sturza pe Facebook.

Ion Chicu și-ar fi pierdut orice urmă de bun-simț, atunci când i-a numit evazioniști pe agricultori, crede fostul premier.

Citește și: Găselnița lui Chicu: OPOZIȚIA e vinovată de problemele agricultorilor, deoarece a „blocat” CREDITUL rusesc, declarat anticonstituțional. Premierul, AGRESIV când este îndemnat să ceară ajutorul ROMÂNIEI: „Du-te și fă politică în România”

„Să spui că cei din agricultura sunt niște evazioniști și că, dacă nu au parale, să-și vândă „jeep”-urile e culmea „bunului-simț” al unui conducător de guvern. Și mare politician „naționalist”! Vreți ajutor de la români? Duceți-vă acolo și faceți agricultură! Domnule Chicu, poate nu știați că agricultura în toată lumea și în mod special în R. Moldova are nu doar funcție economic, ci și socială? De „sănătatea” ei depinde sănătatea comunităților sătești. Dacă vreți să dați cu „dust”, faceți-o și scăpați de o grijă - satele moldovenești. Dar dacă mai aveți un pic de rațiune, trebuie să înțelegeți că nu-i ajutați pe cei cu „jeep”-uri, ajutați satul, inclusiv cel în care v-ați născut”, a punctat sursa citată.

Sturza spune că 500 de milioane de lei nu sunt bani mari pentru unii demnitari.

„În ultimii zece ani, agricultura moldovenească a făcut un pas gigantic înainte. În locul vechilor președinți de colhozuri au apărut tineri antreprenori care au început să investească în tehnologii moderne, au achiziționat tehnică nouă. Deseori din credite, cu riscurile aferente. Dacă nu vor fi înțeleși și ajutați, riscăm să ne întoarcem la sapă de lemn! Miza este 500 de milioane de lei, o mică parte din averea noului „oligarh” Dodon”, a conchis acesta.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Vasile 14.08.2020 21:14

Evident că nu e bine să filosim un limbaj de mahala. Dar în raport cu I. Chicu cred că se poate. Un aşa prim-ministru RM n-a avut. În primul rând, l e un individ care suferă de un grav complex de inferioritate care îl aduce la stări de dezechilibru psihicm făvându-l nervos şi agresiv. În al doilea rând, apare o senzaţie că e total lipsit de logică, dacă el îi sfătuie pe agricultori să-şi vândă Jep-ile, atunci de ce nu l-ar sfătui şi pe Dodon să cedeze KULIOACELE şi averile pentru nevoile ţării. În al treilea rând, ca prim-ministri I. Chicu e o catastrofă, dar şi o ruşine pentru Ţară. Niciun şef de guvern a unei ţări civilizate, nu-i va întinde mâina. Înfinal - eltrebuie trebuie izolat de societate şi vindecat.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md