00:34:46 23.05.2024
Stiri

Stima ta de sine are de suferit dacă alegi bărbați care trebuie reparați

Știri 20.11.2018 20:03 Vizualizări1642 Autor: Ziarul National
Stima ta de sine are de suferit dacă alegi bărbați care trebuie reparați sursa: eva.ro


Nu contează dacă cineva are tot potențialul din lume sau dacă vezi numai binele în el. Dacă nu poate acționa ca un adult funcțional, să comunice deschis și să își exprime emoțiile într-un mod sănătos, ești mereu într-o luptă.

Nu numai că acest lucru poate fi extrem de frustrant, dar va avea și un impact semnificativ asupra stimei tale de sine. Iată de ce nu ar trebui să alegi bărbați care trebuie reparați!

Ai observat că alergi după bărbați care trebuie reparați sau salvați? Iată ce se întâmplă cu stima ta de sine!

Ajungi să te simți mama lui

Când ieși cu un tip care se comportă ca un copil, te transformi în mod natural în mama sa în locul partenerei sale. Însă când devii mamă pentru o altă ființă umană, ar trebui să te simți minunat. Într-o relație romantică cu un bărbat nu e chiar la fel de minunat acest rol.

Potențialul nu înseamnă realitate

Se întâmplă acest lucru în cazul multor persoane. Au mult potențial, practic se revarsă din porii lor. Iar dacă ești genul de persoană care vrea să îi salveze pe alții, s-ar putea să îți ia mai mulți ani și mai multe relații pentru a realiza că nu există o corelație între potențial și acțiune. Doar pentru că o persoană are toate talentele din lume, nu înseamnă că le va folosi bine.

Te simți judecată de prieteni și de familie

Dacă alegi bărbați care trebuie să fie reparați, s-ar putea să te simți nesigură și jenată. Poate îți este frică de fiecare dată când începe o conversație care se îndreaptă spre relațiile tale. Oamenii bine intenționați s-ar putea să te întrebe unde lucrează, de ce nu are o mașină etc. Iar tu vei simți nevoia să îi iei apărarea. Ca rezultat, vei începe să te retragi și să te izolezi de persoanele la care ții cel mai mult.

Te simți blocată

Deși orice relație pe termen lung poate deveni stagnantă, cea cu bărbații care au nevoie să fie reparați aduce o altă perspectivă a blocajului. Dinamica voastră este bazată pe un potențial ciudat. Aștepți tot timpul ca potențialul pe care îl vezi să iasă din el. S-ar putea să treacă ani până când să poți înțelege că nu se va întâmpla ceea ce aștepți.

Te simți superficială

Este un fenomen ciudat. Pe de o parte, simți că te mulțumești cu mai puțin decât meriți. Pe de altă parte, te simți superficială pentru că ai toate acele așteptări și cerințe în relațiile tale. Știi toate acele perspective despre iubirea necondiționată? Este minunată în teorie, dar ai și limite, te răzgândești și ai dreptul să îi ceri partenerului să vă întâlniți la jumătatea drumului dintre voi.

Ajungi să te îndoiești de propriile valori

Auzi mereu o voce interioară care îți spune că meriți mai mult? Din păcate, s-ar putea să devii foarte pricepută la raționalizare, minimizare și, fără îndoială, la ignorarea propriei tale intuiții.

Iar când privești în urmă, îți dai seama că nu îi dorești nimănui o astfel de dinamică. Te face să simți că nu mai poți avea încredere în tine.

Te simți singură

Ai fost vreodată într-o relație, dar tot te-ai simțit singură? Nu contează de câte ori a încercat partenerul să te facă să simți că nu este așa. Da, un bărbat care are nevoie de reparații te poate face să te simți astfel. În relațiile sănătoase ambii parteneri sunt relativ pe aceeași lungime de undă când vine vorba de punctul din viață în care sunt. Atunci când există un dezechilibru major în relație, ajungi să te simți adesea singură.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md