22:08:40 06.12.2022
Stiri

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

Știri 04.10.2018 19:30 Vizualizări1414 Autor: Ziarul National
De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore! Sursa: avantaje.ro


Când sunt la început de relație, atât femeile cât și bărbații au de multe ori rețineri atunci când vine vorba despre gesturi normale și evită să le facă în prezența noului partener pentru a nu face o impresie proastă. În majoritatea situațiilor, partenerii încep să se deschidă și să vorbească despre preferințele lor doar după un anumit timp petrecut în compania iubitului sau iubitei.

Pentru a ajunge să se simtă confortabil în relația de cuplu, partenerii trebuie să depășească anumite etape. Pentru bărbați, acomodarea cu partenera de viață apare mult mai repede, în timp ce femeile au nevoie de un interval de timp mai mare.

Evoluția unei relații este firească, iar trecerea timpului îi ajută pe cei doi parteneri să se descopere, chiar dacă acest lucru înseamnă atât evidențierea calităților, cât și accentuarea defectelor. Un sondaj realizat de un producător de saltele de dormit a scos la iveală de cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu, luând în calcul mai multe momente cheie ale relației.

Dormitul fără pijama în prezența partenerului reprezintă activitatea la care bărbații și femeile se raportează diferit. Bărbații au nevoie de 2,8 luni pentru a face acest lucru, iar femeile de 3,9 luni. Un alt detaliu care îi face pe cei doi parteneri să se rușineze la început de relație este mersul prin dormitor fără haine. Bărbații reușesc să scape de acest complex în aproximativ 3,1 luni, în timp ce femeile au nevoie de 4,5 luni pentru a face acest lucru, potrivit independent.co.uk

Mersul la toaletă este o altă provocare pentru multe cupluri aflate la început de drum, iar pentru a se simți confortabil atunci când fac acest lucru, bărbații au nevoie de 5,5 luni, iar femeile de 8,6 luni.

Dacă în cazul acestor activități diferențele între bărbați și femei sunt foarte mari, există și o situație în care ambii parteneri reacționează în același timp. Mai exact atât femeile, cât și bărbații își fac curaj să îi mărturisească partenerului că sforăie și că acest lucru este deranjant după 4,7 luni de relație.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md