16:57:56 18.05.2024
Stiri

De ce a părăsit-o William pe Kate, acum 10 ani: „Relaţia nu mai avea...”

Monden 21.08.2018 19:01 Vizualizări2405 Autor: Ziarul National
De ce a părăsit-o William pe Kate, acum 10 ani: „Relaţia nu mai avea...” sursa: one.ro


Până să se căsătorească şi să facă trei copii, Prinţul William şi Kate Middleton au avut parte de o relaţie tumultuoasă, marcată de despărţiri şi împăcări.

În anul 2007, pe când Prinţul William avea 24 de ani, acesta a hotărât să se despartă de Kate Middleton pentru că simţea că dispăruse toată „distracţia” din relaţia lor, după cum a dezvăluit publicaţia The Mail.

Aşadar, la un sfârşit de spătămână, prinţul i-a dat întâlnire iubitei şi i-a spus în faţă că este cazul ca ei doi să se despartă.

„S-a aşezat lângă ea şi i-a spus direct, nu a luat-o pe ocolite”, preciza un apropiat al lui William la acea vreme.

După aceea, prinţul a mărturisit unui prieten: „Sunt prea tânăr pentru toate astea. Îmi place să-mi trăiesc viaţa ca un bărbat de 24 de ani. Nu am nevoie să mă aşez la casa mea. Toată distracţia a dispărut din relaţie”.

Kate Middleton, care este renumită pentru faptul că ţinea în dormitor o fotografie a prinţului William înainte de a-l cunoaşte personal, a primit vestea cu „tristeţe şi disperare”, pentru că ea îşi imagina căsătoria drept următorul pas.

Din fericire, visul i s-a împlinit, iar acum este soţia lui William şi mama a trei copii regali.

Povestea lor de iubire a ajuns subiect de film şi sursă pentru parodii muzicale sau glume cu umor britanic. Iată însă şi varianta originală a poveştii de dragoste a celui mai adorat cuplu britanic, după prinţul Charles şi prinţesa Diana, la acea vreme.

Cum s-au cunoscut Kate şi William

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, unii inovocă misterioasa mână a destinului, lucru care explică, de altfel, de ce povestea lor aduce izbitor de mult cu basmul Cenuşăresei.

Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei a fost de-a dreptul deconcertant care l-a cucerit pe loc pe prinţ.

Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să îi devină soţie era o admiratoare secretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul, probabil ca multe alte tinere visătoare.

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting).

Cum l-a cucerit Kate pe prinţul din poster

Tot soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochie transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Prinţul şi relaţia sa tumultoasă...

William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Dar cum problemele se întâmplă şi la case mai mari, relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori.

Deşi William a cunoscut şi alte femei, potrivit presei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. Cei doi s-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Împăcarea, ultimatumul şi căsătoria

De data asta Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante - ori ne căsătorim, ori ne despărţim -, conform spuselor unui apropiat al celor doi şi se pare că Will a ales să nu o piardă pe Kate...

După opt ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcut pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Prinţul William a mărturisit că a umblat trei săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

Sursa: one.ro; unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md