11:47:12 22.07.2024
Stiri

Ștefan Secăreanu: „Iurie Roșca și tânăra sa soție locuiesc în fostul sediu al Flux-ului”

Politică 03.01.2014 11:10 Vizualizări9163 Autor: Virginia Nica
Ștefan Secăreanu: „Iurie Roșca și tânăra sa soție locuiesc în fostul sediu al Flux-ului” http://secareanu.files.wordpress.com/2014/01/stefa


Fostul vicepreședinte al Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Ștefan Secăreanu, scrie pe blogul său că a aflat cu stupefacție că sediul partidului de pe Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă, iar angajații au fost mutați în fostul sediu al redacției „Flux” de pe strada Corobceanu, unde a trecut cu traiul și Iurie Roșca împreună cu tânăra soție.

Ștefan Secăreanu susține că îi pare rău să constate aceste lucruri, dar asta-i realitatea. „Unii au înțeles că a fi lider de partid înseamnă să-ți însușești partidul, să-l transformi în proprietatea ta”, mai spune fostul vicepreședinte PPCD în postarea de pe blog.

Potrivit lui Ștefan Secăreanu, după ce sediul PPCD-ului de pe strada Nicolae Iorga a fost pregătit pentru a fi dat în arendă, o parte din angajați au fost evacuați și transferați în fostul sediu al redacției „Flux”, dar și la tipografia „Prag” de la Petricani. „A fost dată jos de pe sediu și inscripția „Partidul Popular Creștin Democrat”. Tot în strada Corobceanu a trecut „cu traiul” și „stăpânul” PPCD-ului, Iurie Roșca. Acesta locuiește aici împreună cu tânăra sa soție. Din câte cunosc, o parte din sediul de la Corobceanu, acolo unde am muncit o perioadă de timp cu colegii mei de la „ȚARA”, a fost transformată în locuință pentru tinerii însurăței”, a scris Secăreanu.

Fostul vicepreședinte al PPCD-ului a mai atras atenția presei, după ce a publicat pe blog „Povestea politicianului cu doi plămâni diferiți”, făcând aluzie la fostul lider al partidului, Iurie Roșca. Secăreanu susține că după ce a postat acel text, Iurie Roșca, cu care nu s-a mai văzut din ianuarie 2011, l-a șters din lista de prieteni de pe facebook. „Am râs și eu, ce eram să fac”, a comentat această „supărare” fostul vicepreședinte al PPCD.Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md