07:39:45 08.12.2021
Stiri

Ștefan Secăreanu: „Iurie Roșca și tânăra sa soție locuiesc în fostul sediu al Flux-ului”

Politică 03.01.2014 11:10 Vizualizări8176 Autor: Virginia Nica
Ștefan Secăreanu: „Iurie Roșca și tânăra sa soție locuiesc în fostul sediu al Flux-ului” http://secareanu.files.wordpress.com/2014/01/stefa


Fostul vicepreședinte al Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Ștefan Secăreanu, scrie pe blogul său că a aflat cu stupefacție că sediul partidului de pe Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă, iar angajații au fost mutați în fostul sediu al redacției „Flux” de pe strada Corobceanu, unde a trecut cu traiul și Iurie Roșca împreună cu tânăra soție.

Ștefan Secăreanu susține că îi pare rău să constate aceste lucruri, dar asta-i realitatea. „Unii au înțeles că a fi lider de partid înseamnă să-ți însușești partidul, să-l transformi în proprietatea ta”, mai spune fostul vicepreședinte PPCD în postarea de pe blog.

Potrivit lui Ștefan Secăreanu, după ce sediul PPCD-ului de pe strada Nicolae Iorga a fost pregătit pentru a fi dat în arendă, o parte din angajați au fost evacuați și transferați în fostul sediu al redacției „Flux”, dar și la tipografia „Prag” de la Petricani. „A fost dată jos de pe sediu și inscripția „Partidul Popular Creștin Democrat”. Tot în strada Corobceanu a trecut „cu traiul” și „stăpânul” PPCD-ului, Iurie Roșca. Acesta locuiește aici împreună cu tânăra sa soție. Din câte cunosc, o parte din sediul de la Corobceanu, acolo unde am muncit o perioadă de timp cu colegii mei de la „ȚARA”, a fost transformată în locuință pentru tinerii însurăței”, a scris Secăreanu.

Fostul vicepreședinte al PPCD-ului a mai atras atenția presei, după ce a publicat pe blog „Povestea politicianului cu doi plămâni diferiți”, făcând aluzie la fostul lider al partidului, Iurie Roșca. Secăreanu susține că după ce a postat acel text, Iurie Roșca, cu care nu s-a mai văzut din ianuarie 2011, l-a șters din lista de prieteni de pe facebook. „Am râs și eu, ce eram să fac”, a comentat această „supărare” fostul vicepreședinte al PPCD.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

ion 03.01.2014 11:53

R.Moldova nu poate deveni stat CIVILIZAT atat timp cat la fiecare pas orice persoana, grup, comunitate, minoritate sau chiar un intreg popor este DISCRIMINAT, DEFAIMAT, LIPSIT DE DREPTURI - pe 1001 "motive" si toate ILEGALE. Iat si in aceasta luare de atitudine a unui fost lider de partid - ce importanta are viata intima a persoanei, ca s-a recasatorit, ca are sotie "tanara", ca "tinerii insuratei" traiesc pe urmatoarea adresa etc.? Oare daca era o sotie mai "batrana" era mai bine? De ce se pune la indoiala dreptul LIBER al persoanei de a-si aranja viata sa de familie asa cum doreste? La fel si cu sediul, inscriptia de pe sediu etc. - sa intelegem ca sunt interzise asemenea schimbari, decizii? - Iurie Rosca poate si trebuie sa fie criticat, dar pentru ce intr-adevar ar merita in calitate de lider de partid, cu sanse la succese si insuccese, ratari, devieri, dar nicidecum pentru asemenea "detalii".

ion 03.01.2014 12:18

Discriminarea pe motiv de limba, etnie, idei, optiuni etc. este INTERZISA. De ce se crede ca tot ce e rusesc, legat de limba rusa sau cultura rusa - numaidecat e ceva de rau? Se uita ca suntem de EGALITATEA limbilor, culturilor in Europa de azi. Si eu pot afirma ca "inspir" nu numai aerul din spatiul cultural al limbii romane, dar si el din enormul si bogatul spatiu ex-sovietic al limbii ruse, al altor limbi? De ce se crede ca inchistarea intr-o monocultura, in "inchisoarea" unei singure limbi cu TV si presa a "mogulilor" ar fi mai benefica in lumea DESCHISA, multiculturala de azi? In dictaturile TOTALITARISTE soviniste si nationaliste ale Romaniei din trecut - regala, legionara si fascista - la nivel de politica de stat se cultiva ura si vrajba fata de tot ce este strain, evreiesc, rusesc etc., intrucat de asta avea nevoie masina propagandistica de razboi pe Frontul de Est, cum atunci soldatul de rand putea fi convins sa ocupe teritorii la Est de Nistru si sa traga fara a sta mult pe ganduri in "rusi" si "bolsevici"? - Vremurile se pare ca s-au schimbat dupa infrangerea fascismului in cel de-al doilea razboi mondial? Or poate unii se mai cred inca in transeele de la Cotul Donului sau de la Stalingrad? Europa e alta...

nemilosu 03.01.2014 13:51

Dl Ion din comment deviază de la subiect într-un stil KGB-ist remarcabil. N-o fi însuşi Bărboasa Iuda în persoană, căci şi banditul de tatsu tot e Ion

tot el 03.01.2014 21:00

pai asa sint toti liderii de partid -dupa ce se fac milioneri pe seama partidului uita de oamenii care lau sustinut si care l-au ajutat sa ajunga sus si de ideiea de partid si de toate -asa este omul care nu are pe Dumnezeu in suflet !!!!!!!!!!!

Gheorghe 05.01.2014 13:29

P/u cel ce semneaza "nemilosu"...M.Eminescu spunea candva:"E usor a scrie versuri,cand nimic nu ai ce spune!"

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md