06:08:15 18.07.2024
Stiri

Secăreanu aruncă BOMBA: „Urma să fiu LICHIDAT peste hotare”

Politică 13.01.2014 16:59 Vizualizări3427 Autor: Ziarul National
Secăreanu aruncă BOMBA: „Urma să fiu LICHIDAT peste hotare”


Fostul vicepreședinte al Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Ștefan Secăreanu, a dezvăluit că după așa-zisa răpire a colegului său, Vlad Cubreacov, urma să fie lichidat și el peste hotarele țării. Declarația a fost făcută pentru Unimedia.

„După dispariția lui Vlad, s-au mai pus la cale unele lucruri murdare. Trebuia să fiu lichidat peste hotarele țării, dar am scăpat ca prin urechile acului. Ulterior, am fost avertizat ca să fiu atent, că se pune la cale ceva la adresa mea. Ceea ce i s-a întâmplat lui Vlad Cubreacov trebuia să mi se întâmple și mie”, a declarat Secăreanu.

Potrivit lui, în echipa PPCD au avut loc mai multe lucruri suspecte. „Președintele PPCD de la Botanica, Valentin Ciobanu, a murit în condiții suspecte. A fost lovit cu o bară metalică până a murit. De asemenea, doi colegi de la publicația „Țara” au murit suspect. Mai mulți au fost bătuți. Poliția nu a mai descoperit nimic”, a precizat sursa citată.

Acesta s-a ferit să spună dacă președintele PPCD, Iurie Roșca, ar fi stat în spatele acestor atacuri. „Se vede că am fost ținta unor structuri. Poate acest pericol mai persistă. Nu pot să afirm că Iurie Roșca ar fi în spatele acestor atacuri. Timpul le va arăta pe toate. Eu doar intuiesc ceva și îmi pare rău”, a mai adăugat Ștefan Secăreanu.

Fostul vicepreședinte al PPCD a mai adăugat că, imediat după răpirea lui Cubreacov, s-a trezit cu un bodyguard oferit de Iurie Roșca, doar că acesta nu avea misiunea să-l apere. „I-am zis că nu-mi trebuie pază, dar a insistat. Mi-am dat seama că el nu avea misiunea să mă apere pe mine și pe familia mea, dar să-mi urmărească pașii mei”, a menționat acesta.

Ștefan Secăreanu crede că autorul răpirii lui Cubreacov, dar și tentativa de lichidare a sa, este unul și același, dar au fost mai multe „unelte”. „Am discutat cu Vlad despre răpirea sa. Cert este că Vlad trebuia compromis, mai ales că autoritatea dânsului creștea la acel moment”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md