11:54:14 22.07.2024
Stiri

Vlad Cubreacov, în tandem cu fostul coleg de partid! „Prietenii gândesc la fel, iar noi gândim diferit”

Politică 06.01.2014 12:01 Vizualizări2947 Autor: Virginia Nica
Vlad Cubreacov, în tandem cu fostul coleg de partid! „Prietenii gândesc la fel, iar noi gândim diferit” secareanu.wordpress.com


Ex-vicepreședintele Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Vlad Cubreacov, susține, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, că s-a convins de faptul că sediul central al partidului se dă în arendă și cunoaște faptul că mai multe sedii din centrele raionale au fost deja înstrăinate.

Vlad Cubreacov a declarat că regretă decizia „hazardată” a conducerii PPCD în legătură cu înstrăinarea acestor spații. „Recunosc că am fost luat prin surprindere, nemaifiind la curent, de mai bine de doi ani de zile, cu deciziile conducerii PPCD. 1. Nu mi-a fost cunoscută această decizie năstrușnică a conducerii PPCD, dar m-am convins acum câteva minute că faptul se confirmă. Am văzut și fotografiile postate pe internet, în edițiile electronice ale câtorva publicații, dar și pe blogul colegului Ștefan Secăreanu. 2. Bineînțeles că regret o asemenea decizie hazardată. Ceea ce cunosc este că, din păcate, mai multe sedii ale PPCD din orașe importante, ca Soroca, Ungheni sau Hâncești au fost deja înstrăinate de către conducerea PPCD, iar în cazul altor sedii raionale s-au făcut tentative de înstrăinare”, a scris Vlad Cuibreacov în mesajul postat.

Fostul vicepreședinte al PPCD-ului mai spune că fostul lider al partidului, Iurie Roșca, l-a scos, ieri, din lista de prieteni de pe aceeași rețea de socializare. „De fapt, drumurile noastre se despărțiseră de mai mulți ani de zile. Prietenii gândesc la fel, iar noi gândim diferit. Sănătate tuturor!”, a scris Cubreacov.

Amintim că ex-vicepreședintele PPCD, Ștefan Secăreanu, a scris recent pe blogul său că a aflat cu stupefacție că sediul partidului de pe Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă, iar angajații au fost mutați în fostul sediu al redacției „Flux” de pe strada Corobceanu, unde a trecut cu traiul și Iurie Roșca împreună cu tânăra soție.

Iurie Roșca nu a răspuns la telefon pentru a comenta declarațiile foștilor săi colegi și prieteni.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md