20:55:12 26.02.2020
 
Stiri

Slusari se îndoiește de AUTENTICITATEA părților secrete din Raportul Kroll II pe care le are Usatîi? Și democratul Cebotari spune că unele „adevăruri” se dovedesc a fi falsuri

Anticorupție 12.07.2019 12:22 Vizualizări1789 Autor: Ziarul National
Slusari se îndoiește de AUTENTICITATEA părților secrete din Raportul Kroll II pe care le are Usatîi? Și democratul Cebotari spune că unele „adevăruri” se dovedesc a fi falsuri


Președintele Comisiei de anchetă privind investigarea fraudei bancare, deputatul Alexandru Slusari, nu vede o problemă ca liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care ieri-seară a spus că deține raportul integral Kroll II ce include și numele beneficiarilor jafului bancar, să fie audiat. Totuși, Slusari afirmă că mai întâi trebuie de văzut dacă documentele pe care le are Usatîi sunt autentice.

„Comisia va decide dacă Usatîi va fi audiat. Trei pagini am văzut ca și toată lumea. Dacă acest document este autentic, eu cred că dânsul l-a primit, neoficial, de la Procuratură. Comisia parlamentară merge pe căi legale. Comisia a primit raportul Kroll 2 de la Procuratură. Această listă cu nume s-ar afla la Procuratură, ni s-a spus. Am făcut mai multe solicitări la compania Kroll și săptămâna viitoare vom avea niște răspunsuri. Eu înțeleg că vom avea un răspuns pozitiv. Eu, personal, nu văd niciun obstacol ca Renato Usatîi să fie audiat. Este necesar de verificat autenticitatea acestor documente”, a subliniat Alexandru Slusari.

Citește și: DOC // Usatîi a PREZENTAT părțile SECRETE ale Raportului Kroll II. Ar fi vorba de peste 200 de pagini, care conțin și nume de POLITICIENI din R. Moldova

Practic de aceeași părere este și fostul vicepreședinte al PD, deputatul Vlad Cebotari. Acesta a precizat că a văzut doar trei pagini prezentate de Usatîi și că, pentru a face unele concluzii, trebuie de văzut de ce documente dispune liderul „Partidului Nostru”.

„Chiar astăzi am verificat pagina de Facebook și am văzut doar trei pagini. Una este titlul, alta este cuprinsul și încă o pagină, nu mai țin minte”, a spus acesta.

Întrebat dacă a văzut că Vlad Plahotniuc ar fi beneficiarul final al „furtului miliardului”, Cebotari a zâmbit: „Nu, nu am văzut. Eu am auzit și alte multe vorbe, pe care putem să le vorbim și care putem să le spunem că sunt adevăruri, dar nu sunt așa. Haideți să vedem documentele, haideți să vedem ce reprezintă ele și atunci ne vom expune”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md