07:56:59 21.05.2024
Stiri

Situația politică din R. Moldova le oferă idei CASELOR DE PARIURI

Social 22.05.2013 12:50 Vizualizări2407 Autor: Ziarul National


Situația politică din R. Moldova le oferă idei CASELOR DE PARIURI
Împătimiții de pariuri sportive din Republica Moldova ar putea avea parte în curând de mize mai puțin obișnuite pentru țara noastră. Aceste mize se vor referi în speță la situația politică. Conducătorii unor case de pariuri ar putea să pună drept miză dilema dacă vor avea loc în toamnă alegeri anticipate sau nu.

Un responsabil al unei case de pariuri a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că idei de asemenea gen au apărut de mai demult, doar că nimeni nu vrea să riște să-i supere pe politicieni. „Cred că ar fi doritori care să parieze, de exemplu, dacă vor fi sau nu în toamnă alegeri anticipate. Mulți care vin la noi discută foarte intens evenimentele politice și cred că ar fi interesați să facă asemenea mize”, ne-a spus angajatul.

Contactat de Ziarul NAȚIONAL, un alt conducător al unei case de pariuri a spus că la firma pe care o conduce se fac doar pariuri sportive, dar a apreciat ideea de mai sus.

„S-ar putea de pus miza cu alegerile anticipate, dar se pot face și altele de asemenea gen. Eu urmăresc îndeaproape ce se întâmplă pe scena politică și mai că aș pune o altă miză: „Va declara Curtea Constituțională drept neconstituțională decizia Parlamentului de a trece Centrul Național Anticorupție sub controlul Guvernului?”. E ceva imprevizibil. Doar că nu știu dacă ne permitem să riscăm. Din păcate, nu suntem în Anglia, SUA sau Italia pentru a propune astfel de pariuri”, a mai adăugat sursa citată, care a dorit să-i păstrăm anonimatul.

Mizele politice fac cozi la casele de pariuri din alte țări. De exemplu, casa de pariuri „Ladbrokes” oferea o cotă de 1,20 pentru o victorie a lui Barack Obama, în timp ce Mitt Romney avea o cota 4,50 pentru a deveni noul preşedinte al SUA. O altă casă de pariuri „Betfair” a mizat tot pe Obama, cu o cota de 1,23, în timp ce Romney rămânea outsider, cu o cotă de 4,60.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md