04:09:01 31.05.2023
Stiri

Sfat prețios pentru Meghan Markle de la Michelle Obama

Monden 06.12.2018 21:00 Vizualizări1794 Autor: Ziarul National
Sfat prețios pentru Meghan Markle de la Michelle Obama sursa: tabu.ro


Michelle Obama se bucură de cea mai mare popularitate după ce a părăsit Casa Albă împreună cu soțul ei. De asemenea, cartea sa autobiografică Becoming (Povestea mea) e bestsellerul lunii noiembrie.

În calitate de fostă primă doamnă a Americii, aceasta și-a permis să-i ofere un sfat ducesei de Sussex, în contextul situației tensionate de la Palatul Kensington. Având în vedere comportamentul de divă dus la extremă de Meghan Markle, despre care a tot scris presa din Marea Britanie, Michelle Obama i-a sugerat „s-o lase mai moale”. Aceasta și-a amintit că și ea la rândul ei era foarte ambițioasă atunci când Barack Obama a preluat mandatul de președinte al Statelor Unite. Rolul pe care urma să-l preia Michelle Obama a fost unul greu, cu o agendă încărcată de proiecte. Presiunea a fost mare deoarece orice mișcare a fost supusă unei examinări publice.

Soția lui Barack Obama a vorbit despre propria experiență: „Ca și mine, Meghan probabil că niciodată nu a visat că va avea o viață de genul ăsta, iar presiunea pe care o simți – din partea ta și din partea celorlalți – probabil va fi prea mult”, a declarat Michelle Obama revistei Good Housekeeping.

Autoarea celei mai vândute cărți de memorii din ultimii ani este și o prietenă foarte apropiată prințului Harry. De aceea își face griji pentru soția acestuia. „Așadar, te sfătuiesc să nu te grăbești. Am petrecut primele luni în Casa Albă preocupându-mă în special de fiicele mele, asigurându-mă că au un start bun la școală și să-mi fac prieteni noi înainte de a începe o muncă ambițioasă”, este sfatul ei pentru Meghan Markle.

Michelle Obama mai crede că Meghan își poate maximiza impactul asupra celorlalți, la fel și fericirea, dacă face ceva ce rezonează cu ea personal. „Există atât de multe oportunități de a face bine cu o astfel de platformă”, spune aceasta, referindu-se la viitoarele proiecte ale ducesei.

Sursa: tabu.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md