Schimbările care se petrec în corp la consumul zilnic de semințe de in
Pentru mulți, semințele de in au constituit mereu o parte esențială a regimului alimentar și asta de sute de ani. Complet meritat, acest produs a fost trecut pe lista super-alimentelor!
Poate fi folosit în combinație cu ingrediente culinare diferite și poate condimenta cu succes numeroase preparate.
Iată în ce mod se răsfrânge asupra organismului consumul semințelor de in:
1. Sunt bogate în acizi grași omega 3 care au un efect uimitor asupra sănătății generale a organismului.
2. Semințele de in pot reduce nivelul de colesterol rău din sânge cu până la 50%.
3. În plus, ele pot reduce nivelul trigliceridelor cu chiar 60%.
4. Aceste semințe dețin proprietăți de prevenție a diabetului și reglează nivelul insulinei serice.
5. Trei linguri de in conțin aceeași cantitate de acizi grași omega 6 și omega 9 pe care o conține o jumătate de kilogram de pește.
6. Semințele de in sunt bogate în fibre, astfel încât favorizează și sprijină digestia.
Sursa: secretele.com
Bătrânii și copiii din Mitropolia Basarabia primesc sprijin din partea Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, în cadrul Campaniei de Paști
Primarul de Căușeni, Anatolie Donțu, DECĂZUT din drepturi. Locuitorii din Căușeni sunt așteptați să-și aleagă noul PRIMAR pe 17 noiembrie
MĂRTURII despre foametea organizată de sovietici în Basarabia (II): „Prin împrejurimi - o mulțime de cadavre, pe alocuri mâncate de oameni, ori de animale, nu se știe adevărul. Nu avea cine-i îngropa, fiindcă cei vii erau mai mult morți decât vii”