03:51:11 24.09.2018
 
Stiri

SCANDAL aplanat? CRDM reia investigațiile gratuite

Social 13.08.2015 13:30 Vizualizări1449 Autor: Galina Munteanu
SCANDAL aplanat? CRDM reia investigațiile gratuite

Centrul Republican de Diagnosticare Medicală (CRDM) anunță, într-un comunicat de presă, că reia investigațiile și analizele de laborator ale pacienților pe baza poliței de asigurare medicală obligatorie.

„Începând cu 13.08.2015, IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală activează în regim obișnuit, cu programarea prealabilă la investigații și analize de laborator. Serviciile contra plată se efectuează fără programare”, precizează sursa citată.

Instituția a decis acest lucru după ce, acum trei zile, Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a anunțat că va evalua modul în care CRDM a îndeplinit condiţiile contractului încheiat, dar și cum insituția medicală a valorificat mijloacele financiare prevăzute în contract, motiv care a dus la nerespectarea planului de prestare a serviciilor medicale.

Precizăm că, începând cu 1 august curent, cetățenii R. Moldova nu și-au mai putut face investigații la CRDM în baza poliței de asigurare. Instituția a anunțat că pachetul de servicii contractate de CNAM pentru anul curent a fost epuizat.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md