09:36:07 18.05.2024
Stiri

Celebrul Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Unde se află stabilimentul pentru turiști

Actualitate 16.04.2024 16:28 Vizualizări1011 Autor: Ziarul National
Celebrul Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Unde se află stabilimentul pentru turiști


Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre, care se va afla la 100 de kilometri de Vama Veche.

Cele două hoteluri de lux ale lui De Niro vor fi deschise la Sofia și în Varna, Bulgaria.

Primul hotel și restaurant, situat în clădirea emblematică „bancară” din centrul orașului Sofia, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, cea de-a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților un refugiu liniștit la malul mării.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări între Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a companiei Black Sea Property, înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Parteneriatul strategic are ca scop aducerea renumitului brand Nobu în Bulgaria, adresându-se călătorilor pretențioși care caută lux și ospitalitate de neegalat.

Legendarul actor este coproprietar al celebrului lanț-hotelier început în 1996 împreună cu câțiva parteneri de afaceri. În 2013, cu aceeași companie, De Niro a deschis primul său hotel din Las Vegas.

În prezent, compania celebrului actor de la Hollywood deține 38 de hoteluri în toată lumea.

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins de atunci portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de reședințe în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md