REȚETĂ // Supă de inspiraţie italienească pe care o vei iubi


Este cremoasă, săţioasă și aromată. Vei vrea să o găteşti iar şi iar.
Supă de pui cu parmezan
Ingrediente:
1 lingură de ulei de măsline extravirgin
1 ceapă mare, tocată
3 căţei de usturoi, tocaţi
3 linguri de pastă de tomate
1 linguriţă de fulgi de chilli
450 g roşii în bulion
3 l supă de pui
230 g penne
340 g carne de pui trasă la tigaie
300 g mozzarella mărunţită
200 g parmezan răzuit
1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
Sare
Piper
Mod de preparare:
Într-un vas mare, se încinge uleiul. Se adăugă ceapa şi se lasă până devine moale, aproximativ șase minute. Se adaugă paste de tomate şi fulgii de chilli.
Se adaugă roşiile în bulion şi supa de pui şi se aduce la punctul de fierbere. Se adaugă penne-le şi se lasă să fiarbă maximum 10 minute, apoi se pun puiul, mozzarella, parmezanul, piperul, sarea şi piperul. Se lasă brânzeturile să se topească şi se serveşte în boluri cu parmezan presărat deasupra şi pătrunjel.
Sursa: gustarte.ro













































































