03:12:40 25.09.2018
 
Stiri

REȚETĂ // Dovleac copt cu scorţişoară şi miere

Știri 24.10.2017 16:20 Vizualizări898 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Dovleac copt cu scorţişoară şi miere Sursa: bucataras.ro

Cu dor de copilărie când ne prepara bunica dovleac copt în cuptorul sobei cu plită, azi am copt un dovleac turcesc, dar în cuptorul electric.

Îmbunătăţit cu miere şi scorţişoară, a fost chiar un desert gustos.

INGREDIENTE:

• un dovleac turcesc
• scorţişoară
• miere pentru servit

MOD DE PREPARARE:

Dovleacul turcesc se spală pe coajă şi se şterge cu prosoape absorbante de hârtie.

Se taie pe jumătate şi i se înlătura seminţele.

Apoi, fiecare jumătate de dovleac se taie în patru felii groase.

Se unge o tavă cu puţin ulei şi se aşază în ea feliile de dovleac, cu coaja în jos.

Tava se dă la cuptor până când feliile de dovleac sunt bine pătrunse şi prind o uşoară crustă.

Când încep să se pătrundă se presară puţină scorţişoară peste ele.

Dovleacul copt se serveşte cald, uns cu miere, atunci când nu este suficient de dulce, natural.

Noi l-am servit cu miere.

Sursa: bucataras.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!



Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md