13:07:17 21.07.2024
Stiri

Război total în familia lui Vadim Tudor. A dat-o afară din casă fără să-i pese că nu are unde locui

Știri 04.01.2017 19:30 Vizualizări2841 Autor: Ziarul National
Război total în familia lui Vadim Tudor. A dat-o afară din casă fără să-i pese că nu are unde locui Sursa: libertatea.ro


Cele două surori ale „tribunului” au ajuns la cuțite din cauza unei case de la munte. Fetele lui Corneliu Vadim Tudor speră să pună mâna măcar pe bunurile din vilă.

Casa de suflet a lui Corneliu Vadim Tudor, din Bran, a ajuns cea mai mare discordie a urmașilor săi. Este vorba despre o vilă cu etaj în care a locuit, timp de aproape 20 de ani, sora mai mare a fostului europarlamentar, Magdalena. Femeia, în vârstă de 75 de ani, va fi evacuată de sora ei mai mică, Lidia Samson, care locuiește în București.

Și asta pentru că actele pe casă au fost făcute pe numele Lidiei în momentul în care Corneliu Vadim Tudor și-a pierdut imunitatea, în 2011, după un scandal, venit tot pe fondul unei evacuări scandaloase a sediului PRM. Cu toate că sora ei, Magdalena, nu are unde se muta, Lidia Samson nu a părut interesată de acest aspect, și a dus procesul de evacuare până la capăt. Pesemne că relațiile dintre ele sunt foarte reci, la fel cum au fost și cu soția lui Corneliu Vadim Tudor. Lidia Samson a susținut public, de mai multe ori, faptul că Doina Vadim i-a „tocat” banii tribunului.

Casa de la munte este râvnită și de cele două fete ale lui Vadim, cele care speră să o obțină într-un final după cum declarau anul trecut, după înmormântarea tatălui, sau cel puțin speră să-și ia amintirile din casa în care tatăl lor a investit multe amintiri și obiecte de colecție. Acolo ar fi multe tablouri, cărți scrise de Vadim, poze cu el, dar și multe electrocasnice.

Sursa: libertatea.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md