17:43:01 22.03.2023
Stiri

Putin, prezident în Rai sau planuri cincinale de nimicire a ucrainenilor

Actualitate 29.01.2023 10:12 Vizualizări1254 Autor: Ziarul National
Putin, prezident în Rai sau planuri cincinale de nimicire a ucrainenilor


Trustia, elegii politikoase

E mai bine ca bărbații ruși să moară în Ucraina omorând ucraineni, decât să-și piardă viața în accidente rutiere stupide sau consumând alcool de calitate îndoielnică, le-a spus Putin mamelor din Rusia. Patriarhul Kirill, la rândul său, i-a încurajat pe tinerii ruși să meargă la războiul sfânt împotriva ucrainenilor, să-i omoare fără remușcări, căci sufletele lor vor nimeri direct în raiul pravoslavnic.

Propagandistul Vladimir Soloviov a îndemnat autoritățile ruse să-i trimită pe tineri ruși la război cu ucrainenii fără ezitare, să nu țină atât de mult la viața lor, căci viața nu are prețul care i se atribuie, e supraevaluată, nu merită să te cramponezi de ea (dacă, firește, nu deții proprietăți în Italia, Franța, Spania, Elveția etc.).

Deși unii tineri și bărbați ruși cu sentimente patriotice atrofiate nu se prea grăbesc să moară pentru Putin, trebuie să recunoaștem, totuși, că mobilizarea lor se face în mod creativ, cu artistism și ingeniozitate. Ce mai, rușii sunt geniali când vine vorba de a se mobiliza la război împotriva ucrainenilor.

Părinților care își trimit odraslele să omoare ucraineni li se promit tot felul de beneficii, iar unii chiar le obțin atunci când se întâmplă ca ucrainenii perfizi să nu se lase omorâți, omorându-i pe eliberatori. Pentru fiii lor întorși acasă în saci negri de polietilenă, părinții pot obține un aragaz cu conectare la rețeaua de gaze naturale, dacă aceasta există în localitatea lor (ceea ce, de obicei, e puțin probabil), sau un tort, sau pachete de pește sau carne înghețată, legume și poate chiar un automobil Lada, dacă le surâde norocul, căci industria auto, aflată sub sancțiuni occidentale, întâmpină dificultăți tehnologice mari.

În contextul eforturilor patriotice și pravoslavnice din Rusia, merită să pomenim și inițiativa de eliminare din programele școlare a lucrării lui Aleksandr Soljenițîn, „Arhipelagul Gulag”, care discreditează Uniunea Sovietică, înființarea unei agenții de stat care să identifice și să elimine din producția editorială orice urmă de propagandă lesbiano-homo-bisex-transexuală și pedepsirea prin lege a încercărilor de discreditare a criminalilor care luptă și omoară ucraineni în războiul cu Ucraina. Se poate spune cu certitudine că nivelul patriotismului rus va crește vertiginos și ei vor merge să omoare ucraineni cu și mai mare entuziasm și abnegație.

Acum stau și mă gândesc că nu a rămas mult până când în Rusia vor fi adoptate planuri cincinale de mobilizare a bărbaților la război și de omorâre a ucrainenilor cu milioanele. Dacă, bineînțeles, Cancelaria Cerească nu îl va solicita pe Putin să ocupe funcția de prezident în Rai.

Al vostru plirofor, feleștioc, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md