08:36:15 02.10.2023
Stiri

Produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară din R. Moldova, România, Franța, Italia și Polonia, prezentate în această săptămână la „Moldexpo”

Actualitate 15.05.2023 13:39 Vizualizări1061 Autor: Ziarul National
Produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară din R. Moldova, România, Franța, Italia și Polonia, prezentate în această săptămână la „Moldexpo”


Trei expoziții importante pentru industria alimentară - FINE FOOD EXPO, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT - își vor deschide porțile în această săptămână la Centrul „Moldexpo” din Chișinău.

Astfel, în perioada 18 - 21 mai curent, producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Franța, Italia, Polonia și România își vor promova ofertele la „Moldexpo”.

Agenda expozițiilor va include prezentări de tehnică, acțiuni promoționale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse etc.

De asemenea, vizitatorii vor asista la demonstrări de echipamente pentru fabricarea produselor de panificație și cofetărie, de utilaje multifuncționale pentru procesarea cărnii, de mașini pentru tăierea fructelor și legumelor, de linii de conserve, de refrigerare și altele.

Evenimentul expozițional din anul curent s-a extins și va găzdui Festivalul „Street food” – un picnic gastronomic de primăvară la care vor putea fi gustate delicii din bucătăria naţională, dar şi din întreaga lume.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md