02:46:02 20.01.2021
 
Stiri

Mihai Budeanu de la „3 Sud Est”, prima apariție la TV după ce a fos la un pas „să plece” pe lumea cealaltă din cauza COVID-19: „Doar un miracol a făcut să...”

Actualitate 08.01.2021 13:22 Vizualizări2643 Autor: Ziarul National
Mihai Budeanu de la „3 Sud Est”, prima apariție la TV după ce a fos la un pas „să plece” pe lumea cealaltă din cauza COVID-19: „Doar un miracol a făcut să...”


Mihai Budeanu, componentul trupei „3 Sud Est”, a trecut prin momente dramatice după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum, la câteva săptămâni de când a ajuns acasă, el a rupt tăcerea.

Artistul a petrecut trei săptămâni la ATI, iar acum, în cadrul unei emisiuni TV, acesta a mărturtisit că a scăpat de Covid-19 doar printr-un miracol, după cum i-au spus chiat medicii.

„Da, a fost foarte grav, așa cum s-a scris. Multe lucruri nu le-am știut, le-am aflat după. Dar da, a fost să plec”, a recunoscut Mihai Budeanu, membru al trupei „3 Sud Est”, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

„Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat, oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat”, a mai adăugat el.

Întrebat dacă avea alte probleme sănătate, artistul a dezvăluit că s-a gândit că a fost o boală ascunsă. „Oficial, nu, dar cred că am avut ceva la plămâni, pentru că acolo s-a ascuns. Răceli din astea mici, ascunse, care în timp și-au spus cuvântul”, a mai precizat el.

MIHAI BUDEANU A PRIMIT TRATAMENT CU PLASMĂ

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar pe 19 noiembrie a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și a fost supravegheat de mdici.

Sursa: profm.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md