06:54:55 06.06.2020
 
Stiri

Planul SECRET prin care Dodon ar vrea să obțină cel de-al doilea mandat de președinte: „S-au plătit BANI, s-au cumpărat cei care nu sunt de acord. ACUM totul e aranjat, organizat”

Politică 08.04.2020 10:41 Vizualizări24391 Autor: Ziarul National
Planul SECRET prin care Dodon ar vrea să obțină cel de-al doilea mandat de președinte: „S-au plătit BANI, s-au cumpărat cei care nu sunt de acord. ACUM totul e aranjat, organizat”


Liderul PCRM, fostul președintele Vladimir Voronin, este convins că propunerea lui Dumitru Diacov de a demara discuțiile privind alegerea președintelui republicii de către Parlament nu este deloc întâmplătoare și ar fi fost coordonată cu Igor Dodon și socialiștii. Comunistul spune că alianța PSRM – PD mai are nevoie de cel puțin două voturi în Parlament pentru a vota șeful statului, dar asta nu e mare problemă.

„Diacov nu a făcut întâmplător acea declarație (cu privire la alegerea șefului statului de către Parlament n.r). Ale cui interese promovează Diacov prin această propunere? Cine are nevoie de asta? Dar de ce Dodon a spus că alegerile prezidențiale ar putea fi amânate în legătură cu acest virus? Cum vă place asta? Coincide cu ceea ce a propus Diacov. Acesta tot a invocat ceea ce se întâmplă acum. Ei vor spune că nu e nevoie să cheltuim atâția bani pentru organizarea alegerilor prezidențiale, dacă se poate de ales simplu și ieftin. S-au adunat tip-tip în Parlament, s-au înțeles, grupuri, s-au plătit bani, s-au cumpărat cei care nu sunt de acord...”, a menționat Voronin ieri-seară, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Comunistul nu exclude că deja se lucrează la acest scenariu. „Ei deja au socotit. Împreună au 59 de voturi, dar le trebuie 61. Ei au iscusința cum să cumpere. Eugeniu Nichiforciuc știe cum să cumpere deputați. Și alții știu cum să cumpere deputați și au cumpărat. Pe ai noștri i-au cumpărat ca pe niște berbeci și oi. Au experiență și o să-i cumpere. Poate deja sunt cumpărați, mai ales că votul va fi secret. Diacov spune multe lucruri trăsnite, dar nu și de această dată. Acum totul este aranjat, organizat. Asta le trebuiește socialiștilor”, a adăugat Voronin.

Sursa citată a mai admis că liderul PD, Pavel Filip, a spus adevărul atunci când a afirmat că aceasta e opinia personală a lui Diacov. „Eu știu că democrații nu au fost prea mulțumiți că le-au revenit 4-5 fotolii în Guvern. Pasul următor este funcția de premier. Pavel Filip vrea să revină în funcția de prim-ministru”, a punctat Voronin.

De menționat că președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a propus în plină pandemie de COVID – 19 să fie demarate discuțiile privind oportunitatea de a alege președintele de Parlament. Pavel Filip a spus că e opinia personală a lui Diacov și nu a PD. De partea cealaltă, socialiștii au afirmat că ar vrea ca șeful statului săfie ales prin vot direct. Ulterior, Diacov și-a șters postarea respectivă de pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

vasile 08.04.2020 12:26

Gondon acum stie o singura cale de a se ascunde de latul spanzurator! El nu mai pretinde la sefie. Asta e o vurva cu patru gauri,pe una intra si pe trei easa asa cum mentiona comicul Petrosean.

ion 08.04.2020 12:29

Unde esti tu Tepes Doamne?

lidia 08.04.2020 15:53

Diacov a aruncat momeala ca sa faca un "sondaj" sau o pregatire a spiritelor ! 60 zile de carantina si acasta comisie au fost anume pentru a neutraliza parlamentul, opozitia toata societatea pentru un timp mai indelungat ! Posibil ca lupta destul de nerezultativa e pentru a repeta tot scenariul si in toamna ?! Trebue de pregatit.

Gheorghe 10.04.2020 12:15

oamenii vor iesi in strada si va pati ca ianucovici

Jul 26.04.2020 15:56

L-am auzit pe Diacov motivând votul PD pentru creditul rusesc. Este jenant să faci trimitere la unele țări dezvoltate care se împrumută, despre care nu știi nimic legat de condițiile în care se împrumută dar se prezumă că iau credite cu dobânzi mici, neîmpovărătoare. În plus potențialul țărilor enumerate este imens în raport cu RM și nu sunt conduse de niște trădători care să urmărească aservirea propriei țări unei puteri străine. Prin această manevră de tip bolșevic Diacov a căutat să ducă discuția într-o altă direcție. Discuția în parlament viza condițiile acceptate/stipulate de ”oamenii lui dodon ” pentru cordarea împrumutului. Nu era în discuție împrumutul ca atare deși este discutabilă însăși cerere de împrumut. Acest împrumut se vrea a fi acordat de ruși pentru ”dodon” la cerere acestuia potrivit situației în care se afă regele înfrânt care în disperare de cauză,pentru a scăpa, potrivit legendei a exclamat : ” dați-mi un cal pentru un regat ”

ushaservicesonline 28.05.2020 19:30

Do you need an urgent loan we offer worldwide loan to who in need of loan the business opportunity you having being looking for is here again. email us now at: ushaservicesonline@gmail.com Whatsapp +918256953815

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.06.2020 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Prezidentul pmr și ...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md