00:28:49 25.02.2020
 
Stiri

PD susține că ministrul Vadim Brînzan l-ar fi pus pe CUMĂTRUL său director la APP: „Guvernul celor ...99 de cumetri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici”

Partide/Comunicate 12.09.2019 19:58 Vizualizări1016 Autor: Ziarul National
PD susține că ministrul Vadim Brînzan l-ar fi pus pe CUMĂTRUL său director la APP: „Guvernul celor ...99 de cumetri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici”


Reprezentanții Partidului Democrat (PD) susțin că noul șef al Agenției Proprietăți Publice (APP), Eugeniu Moraru, ar fi cumătru cu ministrul Economiei și Infrastructurii (MEI), Vadim Brînzan.

„Guvernul celor ...99 de cumătri! Da, mai sunt și fini, nași, lăturași politici. Le lipsește, însă, profesionalismul și dragostea față de acest popor. Pentru că, mulți dintre ei, reveniți „la muncă în Moldova”, vor pleca din nou peste hotare imediat ce pică Guvernul, doar cu „un CV îmbogățit cu activitate în guvernul unui stat””, se arată într-o postare plasată pe pagina de Facebook a PD.

Democrații trag jeratic la turta lor și afirmă că tot mai des sunt întrebați de oameni ce acțiuni întreprinde Guvernul, ce face președintele Dodon, în contextul în care viața lor „se înrăutățește pe zi ce trece”.

„Din păcate, aceasta majoritate hibridă a dat afară profesioniști din Guvern, dar și din multe alte instituții publice, iar în locul lor aduc cumătri, fini, nași, foste soții ori concubine (un ministru „gastralior” știe despre cine este vorba)”, mai afirmă democrații.

De menționat că astăzi Ion Potlog, consilierul ministrului Vadim Brînzan, și noul director de la APP, Eugeniu Moraru, au susținut o conferință de presă în legătură cu construcția „Arenei Chișinău”. Cei doi au afirmat că „Arena Chișinău” ar putea costa bugetul de stat mai mult decât cele 43 de milioane de euro anunțate inițial ca investiție în construcția obiectivului. Cei care au pregătit proiectul Arenei nu au prevăzut și lucrările de conectare a acesteia la utilitățile publice, iar din acest motiv costurile vor crește.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md