05:48:55 14.07.2024
Stiri

Pavel Filip ar fi CAPITULAT în fața lui Dodon: „Eu credeam că va ține piept, dar s-a speriat și s-a CULCAT definitiv sub Dodon”

Politică 28.01.2020 10:15 Vizualizări9692 Autor: Ziarul National
Pavel Filip ar fi CAPITULAT în fața lui Dodon: „Eu credeam că va ține piept, dar s-a speriat și s-a CULCAT definitiv sub Dodon”


Președintele Partidului Democrat (PD), Pavel Filip, ar fi câștigat lupta în interiorul formațiunii cu aripa pro-Plahotniuc, însă a capitulat ulterior în fața socialiștilor și președintelui Igor Dodon, fiind speriat cu dosare. Cel puțin, așa declară liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Pavel Filip, cel care a luptat ca la șefia partidului să nu ajungă Cebotari (Vlad Cebotari n.r.), în condițiile în care Plahgotniuc a făcut tot posibilul ca acesta să ajungă președintele PD, s-a culcat definitiv sub Dodon. Dodon l-a supus cu dosarele penale pe numele fiului său. Pavel Filip este într-o mare încurcătură și, în loc să-i țină piept lui Dodon, s-a speriat. Este adevărat că sub regimul lui Plahotniuc a beneficiat de condiții de incubator… Astfel, Dodon i-a arătat o bucată de dosar penal și omului îi este frică”, a declarat ieri-seara Usatîi, într-o intervenție pe Facebook.

Citește și: Cine sunt deputații din PD care pun „țara la cale” împreună cu Igor Dodon. Șeful statului mai spune că-i știe și pe deputații de la PD care „ÎMPUȘCĂ” în fiecare zi în el

În opinia primarului de Bălți, actualul lider al PD nu este gata să lupte cu Dodon.

„Eu credeam că PD, în frunte cu Pavel Filip, poate să lupte eficient împotriva lui Dodon, că va ține piept jocurilor care le erau convenabile lui Dodon și Plahotniuc, dar s-a speriat”, a conchis Usatîi.

De menționat că președintele fracțiunii PD din Parlamentul R. Moldova, Dumitru Diacov, a recunoscut că în fiecare zi de luni, alături de Pavel Filip, participă la ședințe cu Igor Dodon, premierul Ion Chicu și spicherul Zinaida Greceanîi. De partea cealaltă, Dodon a infirmat faptul că Filip și Diacov vin acolo unde au loc acele ședințe, în schimb a confirmat că întâlnirile au loc „câteodată” seara.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md