09:40:43 05.07.2020
 
Stiri

Cine sunt deputații din PD care pun „țara la cale” împreună cu Igor Dodon. Șeful statului mai spune că-i știe și pe deputații de la PD care „ÎMPUȘCĂ” în fiecare zi în el

Politică 27.01.2020 10:28 Vizualizări4537 Autor: Ziarul National
Cine sunt deputații din PD care pun „țara la cale” împreună cu Igor Dodon. Șeful statului mai spune că-i știe și pe deputații de la PD care „ÎMPUȘCĂ” în fiecare zi în el


Președintele Igor Dodon recunoaște că se vede „câteodată” cu cel puțin doi deputați de la PD, iar în cadrul ședințelor „de seară” aceștia vin cu inițiative pentru Guvernul Chicu, care a fost învestit la inițiativa sa. Declarații în acest sens au fost făcute astăzi, în cadrul tradiționalei conferințe de luni, în cadrul căreia șeful statului anunță agenda Executivului său.

Astfel, Igor Dodon spune că nu e adevărat că deputații Pavel Filip și Dumitru Diacov participă, de rând cu premierul Ion Chicu și președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi, la ședințele de luni, de la ora 8.00, dar asta nu înseamnă că nu există comunicare cu PD.

„Vvoi credeți că ei (Pavel Filip și Dumitru Diacov) se ascund prin WC-uri pe aici? Doar voi filmați tot timpul… Luni dimineața, la ora 8.00, acești domni pe care i-ați menționat nu vin la ședința noastră. Dar seara, câteodată, ne vedem”, a menționat zâmbind șeful statului.

De asemenea, acesta spune că a identificat „centrul de comandă” de unde vin „fake news-urile” la adresa sa. Acest centru de comandă ar fi gestionat de unii deputați de la PD.

„Oponenții mei se grăbesc și mă atacă în fiecare zi. Împușcați acum tot ce aveți, ieșiți în fiecare zi cu aberații, cu fake news-uri. Am depistat deja de unde vin aceste fake news-uri cu: „Stoparea pensiilor celor care au copii peste hotare”. Prostii... cu „divorțul cu soția”… O mulțime de atacuri. Am depistat de unde vin. Unii deputați de la PD gestionează asta prin unele organizații de tineret. Dar asta se ia în calcul, pentru că unele lucruri tot pot fi penalizate. Nu-nimic, noi ne ținem”, a averizat astăzi Dodon.

Potrivit lui Dodon, campania începe în septembrie – octombrie, iar oponenții săi nu ar trebui să se grăbească.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Tarnacop 27.01.2020 11:06

Cea mai mare aberatie, minciuna, feke, ticalosie si rusine este "prezidentul"sosialist Dodon. Este destul sa-i urmaresti declaratii si constati - de bucurie ca a scapat de Plohotniuc, urina i sa urcat in cap si a umplut tot golul.

macar 27.01.2020 15:31

dodon e vinovat, dodon persecutat

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

02.07.2020 09:35 Ziarul National Alecu Reniță: Cei care cunoaşteţi pla...

01.07.2020 13:56 Ziarul National Vasile Nedelciuc: OPRIȚI CĂRUȚAȘUL

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md