10:15:43 26.01.2021
 
Stiri

Paștela Blajinilor va fi sărbătorit VARA. Mitropolia Moldovei a stabilit TREI zile în luna iunie pentru pomenirea celor adormiți. Cine va plăti CHARTERUL pentru aducerea Focului Haric

Social 09.04.2020 16:40 Vizualizări3245 Autor: Ziarul National
Paștela Blajinilor va fi sărbătorit VARA. Mitropolia Moldovei a stabilit TREI zile în luna iunie pentru pomenirea celor adormiți. Cine va plăti CHARTERUL pentru aducerea Focului Haric Facebook


Pandemia COVID – 19 îi va ține în case în acest an pe creștinii care vor dori să participe la Slujba Învierii. Cu toate acestea, în bisericile din R. Moldova vor avea loc slujbe, iar acestea vor putea fi urmărite de către creștini la televizor. Anunțul a fost făcut astăzi de ÎPS Mitropolitul Vladimir.

Mitropolitul a fost informat de președintele Igor Dodon că Focul Haric va ajunge și anul acesta în R. Moldova. Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim va fi repartizată în centrele raionale și preluată de fiecare biserică din R. Moldova. „Așa cum s-a întâmplat în ultimii 17 ani, și în acest an, cu ajutorul unor creștini care își vor asuma cheltuielile, Lumina Sfântă va ajunge în țara noastră”, spus Dodon în cadrul întrevederii cu fețele bisericești.

Mitropolitul Vladimir a mai adăugat că va fi identificată o soluție pentru ca fiecare enoriaș să sfințească pasca și ouălele roșii de Paște.

De asemenea, ÎPS Mitropolitul Vladimir a spus că Paștele Blajinilor va fi sărbătorit în acest an în luna iunie, pe 6, 7 și 8 iunie.

„Luând în considerare situația de la noi din țară, noi venim cu recomandare ca ziua când se pomenesc morții, în duminica de după Paște, anul acesta se va amâna pentru 6, 7 și 8 iunie. Este ziua pomenii morților înainte de măreața sărbătoare Duminica Mare. Ca să nu fie aglomerație și atunci, cei răposați vor fi pomeniți în aceste trei zile”, a spus Mitropolitul Vladimir.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Napoleon 09.04.2020 18:27

BUNA!!! Aveți nevoie de asistență financiară? O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta. Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive. Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare. Pentru întrebări - Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819) ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile. Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut. Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819. Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar. Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md