04:19:47 20.04.2019
 
Stiri

PAD-ul lui Godea INSISTĂ ca forțele UNIONISTE să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de alegerile locale sau parlamentare anticipate

Alegeri 2018 16.04.2019 11:19 Vizualizări754 Autor: Ziarul National
PAD-ul lui Godea INSISTĂ ca forțele UNIONISTE să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de alegerile locale sau parlamentare anticipate ipn.md

Partidul Acțiunea Democratică (PAD), condus de fostul liberal-democrat Mihai Godea, salută eforturile de consolidare a curentului politic unionist, dar insistă ca forțele politice implicate să fuzioneze într-o singură entitate politică înainte de a planifica participarea în următoarele alegeri locale sau parlamentare anticipate.

Potrivit lui Godea, speranțele și votul unioniștilor nu trebuie risipite.

„Cetățenii unioniști, după ce au fost dezamăgiți în repetate rânduri de PPCD, PLDM, PL,sunt acum asaltați de o avalanșă de coaliții, blocuri și alte inițiative care adună liderii unioniști la aceeași masă fără a schimba esența problemei: dezorganizare profundă, decizii politice contradictorii ale liderilor și orgoliul de avea propria ștampilă și funcția de președinte. Nu mai putem risipi speranțele și voturile oamenilor pe inițiative efemere”, a subliniat Mihai Godea, în cadrul Biroului Permanent Central al PAD, întrunit în ședință extraordinară.

Acesta crede că cei care au format Blocul Unirea ar pune carul înaintea boilor: „Invitația de a adera la proiectul Blocului Unirea, cu intenția de a merge împreună, dar totuși separați în alegerile care urmează, nu face decât să creeze impresia unei uniri. Intenția anunțată de a merge întâi în alegeri și de-abia pe urmă de a analiza oportunitatea creării unui partid comun este ilogică”.

Godea a mai adăugat că „doar un partid puternic poate readuce unionismul în politica mare”.

„Credem cu tărie că doar un partid puternic, cu un singur set de organe de conducere și cu o strategie clară poate aduce Re-Unirea mai aproape de cetățeni și poate asigura rezultate palpabile în alegeri. PAD își reafirmă disponibilitatea de a fuziona în cadrul unei entități pro-românești care să unească și să consolideze cu adevărat toate forțele politice unioniste din R. Moldova. Invităm toate forțele politice unioniste și responsabile să se alăture acestui proces cu o deschidere și o disponibilitate similară pentru a ne uni cu adevărat înainte de a pretinde la un rol în Marea Unire pe care o planificăm”, se mai arată în comunicatul de presă al PAD.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md