03:34:10 21.07.2024
Stiri

OROARE // Tatăl îndurerat a deschis sicriul copilului și… s-a prăbuşit

Știri 05.08.2018 18:03 Vizualizări3483 Autor: Ziarul National
OROARE // Tatăl îndurerat a deschis sicriul copilului și… s-a prăbuşit foto simbol


După ce a aflat că i-a murit copilul la naştere, un bărbat a mai trecut printr-un şoc, după înmormântare.

În momentul în care a primit vestea morţii copilului său, Melvin Mendoza, un bărbat din El Paraíso, Honduras, a avut un şoc. Ulterior, bărbatul a mai trecut printr-un episod traumatizant: când a deschis capacul, acesta a găsit în interior o păpuşă!

Vinovată era iubita sa, Rosa Castellanos Diaz. În încercarea disperată de a-şi ţine partenerul aproape, relaţia fiind la final, femeia a reuşit să mimeze o sarcină, timp de nouă luni.

Melvin nu a fost singurul păcălit: până şi familia acesteia a fost dusă de nas. Rosa a mers până într-acolo încât a anunţat pe toată lumea că urma să nască gemeni!

În ziua cea mare, Rosa i-a spus lui Melvin că vrea să nască la Spitalul Scuela. Soarta a făcut ca acesta să nu poată să o însoţească. Aşa că, după ce a „născut”, femeia l-a sunat şi i-a spus că unul din bebeluşi a murit la naştere, în timp ce al doilea fusese transferat la Terapie Intensivă, grav bolnav.

După câteva zile, Rosa s-a întors acasă, cu un sicriu alb în care, spunea ea, se afla bebeluşul mort. A organizat chiar şi o slujbă de pomenire unde a servit ceai, cafea şi fursecuri.

„Spectacolul” a fost atât de bine regizat, încât a inclus şi un episod halucinant: rând pe rând, cei care participau la înmormântare au fost obligaţi să poarte sicriul spre groapă.

Şi totuşi, în momentul în care Rosa a interzis familiei să-l deschidă, oamenii au început să devină suspicioşi. Deşi aceasta le-a spus că spitalul a sigilat capacul, Melvin s-a gândit că totul pare cusut cu aţă albă. Aşa că s-a hotărât să învestigheze...

La doar o zi de la înmormântare, acesta s-a întors la cimitir şi, cu ajutorul câtorva prieteni, sicriul a fost dezgropat. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit o păpuşă învelită în pături, şi nu un copil! Buimac, s-a prăbuşit. Nu reuşea să înţeleagă gestul femeii cu care şi-a împărţit viaţa atâta amar de vreme... Când şi-a mai revenit din şoc, a sunat la spital, de unde i s-a confirmat bănuiala: Rosa nu fusese internată acolo niciodată.

„Am fost şocaţi să vedem că înăuntru era o păpuşă învelită în pături, şi nu un copil! Aşa că am luat sicriul şi ne-am dus la poliţie, ca să demonstrăm că nu noi am pus păpuşa acolo. În urma anchetei, poliţiştii şi-au dat seama că povestea mea era reală, aşa că ne-au sprijinit”, a declarat, pentru presa locală, Melvin.

Procurorii au început o anchetă, însă bărbatul nu a făcut nicio plângere pe numele Rosei. Nu se ştie, însă, cum a reuşit femeia să simuleze o sarcină timp de nouă luni şi nici care era motivul pentru care bărbatul a vrut să pună capăt relaţiei.

Sursa: realitatea.netParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md