15:27:18 24.09.2018
 
Stiri

OROARE // Tatăl îndurerat a deschis sicriul copilului și… s-a prăbuşit

Știri 05.08.2018 18:03 Vizualizări1831 Autor: Ziarul National
OROARE // Tatăl îndurerat a deschis sicriul copilului și… s-a prăbuşit foto simbol

După ce a aflat că i-a murit copilul la naştere, un bărbat a mai trecut printr-un şoc, după înmormântare.

În momentul în care a primit vestea morţii copilului său, Melvin Mendoza, un bărbat din El Paraíso, Honduras, a avut un şoc. Ulterior, bărbatul a mai trecut printr-un episod traumatizant: când a deschis capacul, acesta a găsit în interior o păpuşă!

Vinovată era iubita sa, Rosa Castellanos Diaz. În încercarea disperată de a-şi ţine partenerul aproape, relaţia fiind la final, femeia a reuşit să mimeze o sarcină, timp de nouă luni.

Melvin nu a fost singurul păcălit: până şi familia acesteia a fost dusă de nas. Rosa a mers până într-acolo încât a anunţat pe toată lumea că urma să nască gemeni!

În ziua cea mare, Rosa i-a spus lui Melvin că vrea să nască la Spitalul Scuela. Soarta a făcut ca acesta să nu poată să o însoţească. Aşa că, după ce a „născut”, femeia l-a sunat şi i-a spus că unul din bebeluşi a murit la naştere, în timp ce al doilea fusese transferat la Terapie Intensivă, grav bolnav.

După câteva zile, Rosa s-a întors acasă, cu un sicriu alb în care, spunea ea, se afla bebeluşul mort. A organizat chiar şi o slujbă de pomenire unde a servit ceai, cafea şi fursecuri.

„Spectacolul” a fost atât de bine regizat, încât a inclus şi un episod halucinant: rând pe rând, cei care participau la înmormântare au fost obligaţi să poarte sicriul spre groapă.

Şi totuşi, în momentul în care Rosa a interzis familiei să-l deschidă, oamenii au început să devină suspicioşi. Deşi aceasta le-a spus că spitalul a sigilat capacul, Melvin s-a gândit că totul pare cusut cu aţă albă. Aşa că s-a hotărât să învestigheze...

La doar o zi de la înmormântare, acesta s-a întors la cimitir şi, cu ajutorul câtorva prieteni, sicriul a fost dezgropat. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit o păpuşă învelită în pături, şi nu un copil! Buimac, s-a prăbuşit. Nu reuşea să înţeleagă gestul femeii cu care şi-a împărţit viaţa atâta amar de vreme... Când şi-a mai revenit din şoc, a sunat la spital, de unde i s-a confirmat bănuiala: Rosa nu fusese internată acolo niciodată.

„Am fost şocaţi să vedem că înăuntru era o păpuşă învelită în pături, şi nu un copil! Aşa că am luat sicriul şi ne-am dus la poliţie, ca să demonstrăm că nu noi am pus păpuşa acolo. În urma anchetei, poliţiştii şi-au dat seama că povestea mea era reală, aşa că ne-au sprijinit”, a declarat, pentru presa locală, Melvin.

Procurorii au început o anchetă, însă bărbatul nu a făcut nicio plângere pe numele Rosei. Nu se ştie, însă, cum a reuşit femeia să simuleze o sarcină timp de nouă luni şi nici care era motivul pentru care bărbatul a vrut să pună capăt relaţiei.

Sursa: realitatea.net

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md