14:09:03 19.05.2024
Stiri

Iubita lui Cătălin Botezatu, „prizonieră” în China la un concurs de miss

Monden 10.11.2018 11:24 Vizualizări2825 Autor: Ziarul National


Iubita lui Cătălin Botezatu, „prizonieră” în China la un concurs de miss sursa: google.ro

Monica Hill, iubita celebrului designer Cătălin Botezatu, traversează unele dintre cele mai dificile momente din viață. Aflată în China, unde participă la o celebră competiție de frumusețe, tânăra clujeancă trebuie să îndure condiții vitrege. Vă prezintăm, în exclusivitate, mărturiile șocante ale sexy-brunetei. Aceasta îi acuză pe organizatori de practici inumane.

Aflată la mii de kilometri distanță de plaiurile mioritice, Monica Hill, tânăra de 19 ani din Cluj care l-a cucerit pe Cătălin Botezatu, trece prin clipe grele.

În China, unde participă la un concurs de Miss, bruneta spune că trebuie să suporte condițiile inumane pe care le-au impus organizatorii. „Am slăbit patru kilograme de când am venit în China”.

Monica Hill a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante. Sexy-bruneta îi acuză pe organizatori de rele tratamente. „Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. Am slăbit patru kilograme de când am venit în China. Organizatorilor nu le pasă de cum ne simțim, ei vor doar un show mare. Fetele leșină pe capete. Dacă ceri medicamente, nu te bagă nimeni în seamă. Eu am cerut niște medicamente acum 10 zile și încă nu le-am primit”, a declarat Monica Hill.

„Acum o oră a leșinat o fată în fața mea”

„În fiecare dimineață ne cântăresc pentru că vor să fim cât mai slabe. În cel mai bun caz, reușim să dormim câte șase ore pe noapte. Acum o oră, a leșinat o fată în fața mea. A fost proba eliminatorie pentru costum tradițional. Au ridicat-o așa leșinată ca să-i jurizeze costumul. Cred că o să câștige cine supraviețuiește aici”, ne-a mai spus Monica Hill.

Monica Hill a reprezentat Romania la cea de a 46-a ediție a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Hurghada, Egipt. Competiția a avut loc la începutul acestui an. Modelul a prezentat colecțiile mai multor creatori de moda, printre care și cele ale lui Cătălin Botezatu.

Sursa: cancan.ro


Top stiri
19.05.2024 10:33 407 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md