07:13:45 17.08.2018
 
Stiri

Năstase îl acuză pe Chirtoacă și, prin ricoșeu, pe Munteanu: „Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă”

Alegeri 2018 13.04.2018 16:30 Vizualizări694 Autor: Ziarul National
Năstase îl acuză pe Chirtoacă și, prin ricoșeu, pe Munteanu: „Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă” medianews.md

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, candidatul formațiunii la funcția de primar general, a lansat un atac la adresa fostelor administrații municipale, inclusiv liberalul Dorin Chirtoacă.

Potrivit lui Năstase, municipiul Chișinău se află într-o stare deplorabilă, de parcă timp de zece ani a fost guvernat de formă.

„Calea Orheiului este una din arterele populare ale Chișinăului, iar Poșta Veche este un cartier colorat, în dezvoltare. Dar și problemele sunt pe potrivă, comune tuturor locuitorilor orașului nostru. Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă, căci problemele nesoluționate se perindă de la o administrație la alta, crescând în proporții. Oamenii văd asta și își doresc o schimbare fundamentală a modului de administrare a treburilor publice, care să crească calitatea vieții noastre”, a declarat Năstase, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din cartierul Poșta Veche.

În același context, Andrei Năstase a sugerat că oamenii își doresc administrație diferită de ceea ce au promovat în ultimii ani liberalii.

„Oamenii își doresc o altfel de administrație, eficientă, fără corupție și cu planuri concrete pentru viitor, drumuri calitative și trainice, confort în transportul public, locuri de muncă bine plătite, educație și servicii medicale de calitate, spații verzi și locuri de joacă curate și sigure pentru copii, iluminat pe străzi și între blocuri și multe altele”, a mai adăugat acesta, citat de medianews.md.

Amintim că, Andrei Năstase, va concura la alegerile din 20 mai, inclusiv cu Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal și un apropiat al lui Dorin Chirtoacă.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Stiri relevante

Teodor 13.04.2018 17:12

Ori Nastase, ori Chirtoaca, doi chisorcosi, doar ca unul chisa ochii, iar altul chisa pantalonii.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.08.2018 09:30 Nicolae Negru Împotriva tragediilor anacronice

10.08.2018 09:27 Nicolae Negru Oligarho-unioniștii, oligarho-europen...

06.08.2018 09:30 Nicolae Negru Unor colegi

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md