06:28:35 17.06.2024
Stiri

Naomi Campbell, dezvăluiri despre cum a reușit să-și îndeplinească visul de a fi mamă: „Copiii sunt totul pentru mine!”

Actualitate 10.06.2024 14:44 Vizualizări1375 Autor: Ziarul National
Naomi Campbell, dezvăluiri despre cum a reușit să-și îndeplinească visul de a fi mamă: „Copiii sunt totul pentru mine!” Profimedia


Naomi Campbell a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a devenit mamă, iar acum a rupt tăcerea, mărturisind că și-a îndeplinit acest vis cu ajutorul unei mame surogat.

În vârstă de 54 de ani, supermodelul a confirmat, în cadrul unui interviu pentru „The Times”, că cei doi copii ai ei au venit pe lume grație unei mame surogat.

În interviul respectiv, Naomi a dezvăluit că fiica ei, în vârstă de doi ani și fiul ei, care s-a născut anul trecut, în luna iunie, au venit pe lume grație unei mame surogat.

Campbell a vorbit și despre „frica” pe care o simte cu privire la viitorul copiilor ei.

„Copiii mei sunt totul pentru mine. M-au făcut să îmi fie frică pentru viitor”, a declarat Campbell, adăugând: „Îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii mei. Ei sunt prioritatea mea în proporție de 110%. Trebuie să fiu acolo pentru ei în prima zi de școală”.

De asemenea, Naomi a subliniat că este fericită să fie mamă singură și a declarat că este obosită de „fetele tinere” care spun că nu vor să aibă copii sau „că este prea scump să ai un copil”.

„Am mai spus: Îți vei schimba părerea, îți vei dori să fii mamă. Înțeleg că din punct de vedere economic este dificil. Dar mama mea nu avea nimic și a reușit să facă față. Merită. Este atât de minunat!”, a mai declarat Campbell, citată de peroz.ro.

Naomi Campbell are doi copii

Anul trecut, în luna iulie, Naomi Campbell a anunţa că are un băieţel, adăugând că este "un adevărat dar de la Dumnezeu".

„Micuțul meu drag, să știi că eşti prețuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a afirmat modelul.

Naomi Campbell, fotografiată alături de fiica ei

„Nu este niciodată prea târziu să devii mamă", spunea ea, potrivit News.ro.

Campbell, care s-a născut în Londra, i-a surprins pe fani în luna mai 2021, când a anunţat că are o fetiţă, cu puţin timp înainte de a împlini 51 de ani. Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei British Vogue şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: „Nu a fost adoptată, ea este copilul meu".


Stiri relevante
16.06.2024 10:22 662 Mașa și Medvedev

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md