21:58:06 16.01.2022
Stiri

Marina Tauber nu renunță la intenția de a ajunge PRIMAR al municipiului Bălți: „Vom lupta până la capăt pentru a face din Bălți un oraș de vis”

Actualitate 06.12.2021 14:54 Vizualizări1256 Autor: Ziarul National
Marina Tauber nu renunță la intenția de a ajunge PRIMAR al municipiului Bălți: „Vom lupta până la capăt pentru a face din Bălți un oraș de vis”


„Orașul Bălți a devenit simbolul în lupta pentru supraviețuirea statului R. Moldova și vom continua lupta până când ne vom îndeplini promisiunea de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis”, a declarat astăzi deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, în cadrul unui briefing de presă la Parlament.

Într-un mesaj adresat bălțenilor, Tauber a dat asigurări că va face uz de toate pârghiile legale pentru a le oferi bălțenilor dreptul la alegeri libere și corecte.

„Stimați bălțeni, să știți că noi nu vom ceda și vom lupta în continuare, folosind toate pârghiile legale, pentru a obține organizarea unor alegeri libere și corecte, pentru ca, în final, să facem din Bălți un oraș de vis, așa cum ne-am propus. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată. Sprijinul vostru ne dă încredere să mergem până la capăt pentru a învinge”, a mai spus Tauber.

Amintim că, astăzi, Partidul „ȘOR” a propus crearea Frontului „Salvării Naționale” și elaborarea unei declarații comune la nivel parlamentar privind declararea caracterului captiv al statului.

„În acest fel, din numele fracțiunii Partidului „ȘOR”, propunem inițierea creării Frontului „Salvării Naționale” și elaborarea unei declarații comune la nivel parlamentar privind declararea caracterului captiv al statului. Îndemnăm să se unească toate forțele politice parlamentare și extraparlamentare, precum și membrii societății civile și ai mediului academic. În acest fel, vom putea crea un front național al salvării Moldovei. Îi îndemnăm și pe deputații PAS să dea curs invitației noastre, întrucât știm deja că sunt mulți parlamentari și oameni politici din această fracțiune care conștientizează pericolele pentru siguranța și bunăstarea R. Moldova și a cetățenilor ei. Moldova nu trebuie să fie a grupărilor politice preocupate de propriile interese, ci a propriilor cetățeni, iar noi, deputații, -în slujba țării și a poporului”, a declarat Tauber.

De asemenea, Tauber a adăugat că a contestat la Curtea de Apel Chișinău hotărârea Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind suspendarea turului II al alegerilor locale de la Bălți, care urma să aibă loc pe 5 decembrie curent.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Răbdare și discernământ

10.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre „dezvăluiri” ...

07.01.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // A conspirat Tokaev c...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md