08:54:09 26.08.2019
 
Stiri

Maia Sandu susține că o „grupare criminală” ar încerca să privatizeze sanatoriile moldovenești din Truskoveț și Sergheevka, Ucraina: În spatele „afacerii” ar sta deputatul Vladimir Andronachi

Anticorupție 18.07.2019 14:56 Vizualizări1832 Autor: Ziarul National
Maia Sandu susține că o „grupare criminală” ar încerca să privatizeze sanatoriile moldovenești din Truskoveț și Sergheevka, Ucraina: În spatele „afacerii” ar sta deputatul Vladimir Andronachi

UPDATE // CITIȚI și Sindicatele îi răspund Maiei Sandu: CNSM nu deține informații privind implicarea unui grup criminal în privatizarea sanatoriului „Zolotaia Niva”


Premierul Maia Sandu reclamă faptul că Procuratura Generală „doarme și nu întreprinde nimic” vizavi de încercarea unui „grup criminal organizat” de a privatiza sanatoriul „Moldova” din Truskoveț și sanatoriul „Zolotaia niva” din Sergheevka, Ucraina, ambele aparținând Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.

Maia Sandu a declarat în ședința de astăzi a Guvernului că în spatele acestei grupări ar sta deputatul democrat Vladimir Andronachi.

„Sunt abuzuri împotriva cetățenilor R. Moldova. CNSM trebuie să ia toate măsurile să oprească aceste abuzuri. Se pare că în spatele acestui abuz stă, în cazul „Zolotaia niva”, același Andronachi, ca și în cazul sanatoriului de la Truskoveț”, a declarat premierul.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a solicitat ca probele să fie prezentate instituției pe care o conduce, pentru a fi cercetate.

Amintim că fosta conducere a Agenției Proprietății Publice a plasat, pe 14 iunie curent, un anunț privind vânzarea sanatoriului „Moldova” din Truskoveț, Ucraina. Experții au afirmat că prețul anunțat este mult mai mic decât cel real.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md