16:23:57 23.01.2021
 
Stiri

VIDEO // Pacienții cu forme ușoare ale bolii provocate de COVID-19 vor fi TRATAȚI, începând de vineri, ACASĂ: Centrul de triere de la „Moldexpo”, pus în funcțiune

Social 09.04.2020 13:58 Vizualizări1343 Autor: Ziarul National
VIDEO // Pacienții cu forme ușoare ale bolii provocate de COVID-19 vor fi TRATAȚI, începând de vineri, ACASĂ: Centrul de triere de la „Moldexpo”, pus în funcțiune


Pacienții care dezvoltă forme ușoare ale bolii, ca urmare a infectării cu COVID-19, vor fi tratați, începând de vineri, 10 aprilie, la domiciliu.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că acești pacienți vor fi monitorizați de către medicii de familie.

Printre noile măsuri de control al pandemiei de COVID-19 se mai numără punerea în funcțiune, începând de vineri-dimineață, a Centrului de triere de la „Moldexpo”, care va primi persoanele suspecte de infectare cu noul coronavirus și le va îndrepta, în funcție de starea sănătății, la alte instituții medicale.

Viorica Dumbrăveanu a adăugat că, în lupta cu COVID-19, intră deja toate instituțiile spitalicești din R. Moldova, ca urmare a creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, mai ales cu transmitere comunitară.

Ministrul a adăugat că angajații spitalelor vor primi suplimentar un salariu de funcție în fiecare lună, iar cei din asistența medicală prespitalicească - încă jumătate de salariu, în funcție de timpul petrecut pentru acordarea asistenței medicale bolnavilor infectați cu COVID-19.

Mernționăm că, până acum, în R. Moldova au fost confirmate 1 174 de cazuri de COVID-19, 28 de decese și 50 de persoane tratate.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Napoleon 09.04.2020 18:25

BUNA!!! Aveți nevoie de asistență financiară? O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta. Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive. Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare. Pentru întrebări - Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819) ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile. Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut. Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819. Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar. Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md