10:32:05 26.01.2021
 
Stiri

Lider de partid: În plină pandemie globală, președintele Dodon și guvernul PSRM-PD acționează total inadecvat situației și se comportă de parcă R. Moldova nu ar mai avea o Lege Fundamentală, în fața căreia toți cetățenii sunt egali

Politică 06.04.2020 15:21 Vizualizări1214 Autor: Ziarul National


Lider de partid: În plină pandemie globală, președintele Dodon și guvernul PSRM-PD acționează total inadecvat situației și se comportă de parcă R. Moldova nu ar mai avea o Lege Fundamentală, în fața căreia toți cetățenii sunt egali

În plină pandemie globală, președintele Igor Dodon și Guvernul PSRM-PD acționează total inadecvat situației și se comportă de parcă Republica Moldova nu ar mai avea o Lege Fundamentală, în fața căreia toți cetățenii sunt egali, acuză liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu.

„În loc să mobilizeze toate resursele umane și materiale necesare pentru combaterea coranavirusului, Dodon și Guvernul său de buzunar induc cetățenii în eroare prin mesaje contradictorii despre riscurile pandemiei și își fac campanie electorală, folosind resursele bugetare în scopuri propagandistice și favorizând afacerile colegilor săi de partid. În loc să consolideze societatea, Dodon și acoliții săi o dezbină. Este sfidătoare la cer atitudinea lor față de concetățenii noștri din diasporă, cărora le este interzis sau condiționat accesul în propria lor țară și asta numai din cauza faptului că Guvernul este incapabil să le asigure toate condițiile necesare revenirii lor acasă”, scrie Tudor Deliu pe Facebook.

Politicianul adaugă faptul că, în loc ca în aceste momente de restriște să coopereze strâns cu Uniunea Europeană, cu SUA și, în mod special, cu România, care sunt „cei mai sinceri și fideli parteneri de dezvoltare a Republicii Moldova”, guvernarea actuală continuă să spele imaginea Rusiei, făcându-se a uita că tocmai de acolo ne-au venit toate urgiile de-a lungul istoriei noastre moderne.

„Lucrurile sunt cât se poate de evidente: Republica Moldova este la cheremul unui regim-marionetă care își bate joc de popor și promovează interese străine statului nostru. Acest regim trebuie să plece cât mai curând la groapa de gunoi a istoriei. Și va pleca, fără îndoială. Dar mai întâi va trebui să răspundă pentru haosul pe care l-a creat pe timp de pandemie, pentru vrajba pe care a semănat-o în societate, pentru decesele medicilor și pacienților răpuși nu de coronavirus, ci de un sistem de sănătate subdezvoltat, de lipsa de reacție sau de reacțiile inadecvate ale unor trădători de neam și țară care urăsc visceral acest popor”, mai scrie Tudor Deliu pe Facebiik, îndemnând cetățenii să fie solidari, responsabili și uniți pentru „a trece cu bine peste această mare cumpănă”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md