22:00:54 22.01.2019
 
Stiri

INVESTEȘTE în VIITOR cu Centrul de Limbi Europene „Oratorica”

Advertising 07.04.2016 15:30 Vizualizări9969 Autor: Ziarul National
INVESTEȘTE în VIITOR cu Centrul de Limbi Europene „Oratorica”

În secolul XXI, când totul se petrece cu o viteză incredibilă, informația este, cu adevărat, indispensabilă. Felul în care folosești și valorifici această informație - influențează direct asupra succesului tău de mai departe. O cale bună ar fi să investești timp și forțe în ceea ce îți va fi de cel mai mare folos. Ca să afli ce este cel mai folositor actualmente, o simplă analiză ar putea clarifica lucrurile, orientându-te pe calea cea mai scurtă către succes.

De exemplu, este bine știut că engleza este cea mai studiată limbă de pe glob, fiind, totodată, limba comunicațiilor aeriene și maritime, limba afacerilor, una din limbile oficiale ale Uniunii Europene și ale Națiunilor Unite. Așadar, dacă lași cifrele să vorbească, înțelegi că investirea forțelor, încă din fragedă copilărie, într-un curs bun de limbă engleză pentru copii reprezintă o decizie cumpătată și pe termen lung cu implicații multiple asupra viitorului copilului.

O altă decizie cu impact asupra vieții copilului tău este calitatea informațiilor primite. Cu siguranță, să învețe engleza cu un profesor nativ este o alegere bună. Am alcătuit mai jos o întreagă listă de exigențe care odată întrunite, vor putea spori calitatea cursurilor studiate de către copil.

Cursuri de limba engleză pentru copii - exigențe pentru calitate:

  - Învățarea distractivă, interactivă cu implicarea activă a copilului;

  - Profesori buni, răbdători și motivați – ca studiile să fie la nivelul scontat, nu este nevoie doar de profesori nativi, ci și de profesori implicați, iar unde dacă nu la o școală privată vei reuși să găsești un profesor binevoitor și altruist;

  - Materialele educative și eficiente, cum ar fi materiale audio, video, jocuri – cursurile de engleză pentru copii ar trebui să fie foarte clare și ușor de memorizat pentru micii elevi, ca aceștia să fie sârguincioși și să dorească să cunoască;

  - Atmosferă prietenoasă și motivantă – lucru în echipă și implicarea fiecărui elev în parte aduce mult mai multe rezultate decât o lecție standard;

  - Săli dotate, bănci confortabile;

  - Prezența distracției pe parcursul întregului proces de învățare – transformarea unor lecții de limba engleză pentru copii plictisitoare într-o adevărată distracție pentru copii;

  - Starea psihologică a copilului și deschiderea acestuia spre învățare – lucru și pe partea de motivare a copilului, ca acesta să înțeleagă necesitatea activităților (cum ar fi pregătirea intensivă ca să susțină excelent examenul de bacalaureat), frumusețea limbii și a limbajului și - să învețe din plăcere.

Tocmai pentru că sunt în pas cu vremurile, fiind foarte motivați și încăpățânați să ofere cea mai bună calitate de pe piață pentru cursurile de limba engleză din Chișinău – echipa „Oratorica” alege să-și construiască serviciile numai întrunind toate aceste cerințe. Abia după ce bifează fiecare punct din listă – acceptă remunerarea cursurilor oferite (dacă copilul nu obține rezultatele scontate, școala îți returnează banii).

Așadar, dacă ar fi să alegi o școală de limba engleză din Chișinău pentru copilul tău: fie că el e adolescent (cursurile pentru copii sunt destinate copiilor între 10 și 15 ani), sau pentru ca el să poată susține examenul de BAC la limba engleză (există cursuri speciale de engleză pentru BAC), Centrul de Limbi Europene „Oratorica” ar fi cea mai bună variantă. Școala oferă un raport bun dintre calitate și preț, iar de fiecare dată surprinde plăcut elevii săi, prin gradul de inovație, și prin grija manifestată față de aceștia.

Detalii afli apelând la numărul: (+373) 60 73 55 33 (Fil. Botanica) sau (+373) 78 80 90 58.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md